Succeshistorier

Vores kunder deler her deres historier, om hvordan Effihub har skabt værdi i deres forretninger.

"Effihub er meget intuitivt og let at betjene. Og det, at både vi og vores brugere har gavn af det, det synes jeg er en kæmpe kæmpe fordel. Det slår næsten flere end to fluer med et smæk.”
"For mig som erhvervsdrivende i det her regi - altså gældsregiet – der er det bedste gennemsigtigheden, og at det er overskueligt, og at mine kunder kan tilgå det udenom mig - det fungerer fint, synes jeg. Jeg kan godt anbefale Effihub til andre.”
“Det, at vi bruger Effihub gør jo, at vi meget bedre kan holde styr på vores klippekort, og at vi meget lettere kan sige, at nu er de opbrugt og nu skal I have et nyt. Det gør det også lettere for os at dokumentere overfor kunden, at de skal betale, fremfor hvis der ikke rigtig er styr på klippekortene.”

Flere kundeudtalelser

Sådan har Lars Bo skabt en større omsætning og større kundetryghed

“Mange konsulenter gør hvad de kan for at få opgaver. Mange har travlt med, hvad kunden skal gøre, istedet for selv at gøre opmærksom på, hvordan man effektivt kommer fra A til B.

For mit vedkommende har implementering af Effihub skabt en større omsætning. Jeg har totalt styr på historikken fra samtale til samtale og fuldt overblik over samtlige ca. 30 igangværende mentorforløb, som alle bunder ud i fysiske samtaler + online.

Jeg var betatester på systemet og det har virket upåklageligt og mine kunder udtrykker en kæmpe tilfredshed omkring adgang til systemet og deres historik.

Jeg gør, hvad jeg kan som konsulent, for at skabe tryghed igennem hele processen. Effihub redder mig fra at bruge et separat CRM-system og undgå for meget støj.

At arbejde som ekstern forretningsudvikler kræver disciplin. At turde opdrage sine kunder kræver mod. Uden Effihub havde jeg ikke en seriøs tilgang til mine kunder omkring data.”

Den Skæve Vinkel logo

Sjældent har jeg oplevet mødet med ny software, som værende SÅ positivt og ukompliceret

”EffiHubs brugerflade er supernem at navigere i, så jeg valgte faktisk at sige pænt nej tak til det flotte tilbud om en personlig rundvisning i systemets muligheder, for det var slet ikke nødvendigt.

Har haft klippekortskunder i mange år og brugt forskellige manuelle tidsregistreringer, så hvilken lettelse at lære EffiHub at kende.

Mine kunder kan heller ikke få armene ned, for de oplever EffiHub som en stor serviceforbedring, at de nu selv har adgang til klippekortsoversigt, uden at skulle forespørge pr. mail, hvilket kan være lidt akavet for dem (og en tidsrøver for mig).

Derudover vil jeg fremhæve at EffiHub leverer en fantastisk god og personlig service, så man føler sig meget velkommen og værdsat som kunde, hvilket jeg er en stor fan af.”

Majbritt-Lund-logo

Majbritt gør nu sine kunder så trygge, at de vil betale op mod 100 timer forud!

”Jeg er sikker på at Effihub gør det lettere for mig at få kunder til at betale på forhånd. Fordi det giver tryghed. Og jeg oplever jævnligt, at kunder spørger ind til, hvordan de kan følge med i tidsforbruget, eller at nogle ligefrem stiller krav om gennemsigtigheden, før de køber. Og især når jeg sælger 20-, 50- eller 100-timers klippekort er det da helt forståeligt.

Før, skulle jeg altid koncentrere mig, når jeg skulle registrere kundernes tid. Nu sidder jeg nærmere og tænker ‘Er der ikke lige noget mere, jeg kan registrere. Det er så let at have med at gøre.”

RN-consulting udtalelse

Effihub var tjent hjem allerede efter 10 dage!

“Som konsulentvirksomhed har jeg flere forskellige typer af aftaler med kunderne. Nogle udfører jeg opgaver for over måske 3-5 dage på en fastpris, andre gøres op som antal timer i løbet af måneden og så sender jeg en faktura den sidste dag i hver måned. Her fortsætter opgaverne typisk over flere måneder. Nogle kunder køber et klippekort til timer og andre kunder et antal dage.

Efter jeg er startet med Effihub, har jeg fået et bedre overblik over, hvilke kunder der har hvilke modeller, og hvem jeg skal fakturere hvad, når måneden afsluttes. Her er der den fordel, at Effihub har integration til Dinero, hvilket igen gør min faktureringsproces lidt nemmere.

Og prisen for Effihub er for mig på under 2 fakturerede timer om året. Den omkostning var tjent hjem allerede efter 10 dages brug af Effihub.”

Effihub har haft en meget positiv indvirkning på mit salg af klippekort

”Effihub har gjort det meget nemmere at administrere mine klippekort, og sørget for en væsentlig bedre kundeoplevelse. Det har haft en meget positiv indvirkning på mit salg af klippekort – og mængden af mindre opgaver som kunderne ønsker løst er steget. De varmeste anbefalinger herfra.” 

Effihub har gjort mig mere professionel

“Jeg har brugt Effihub siden 2016 og har siden med glæde kunne oprette klippekort til kunder. Før delte jeg et Excel ark med kunderne. Det virkede – men var ikke så overskueligt. I dag er jeg stolt over at sælge klippekort på en professionel måde. Designet og administrationen hos Effihub klippekort, hænger godt sammen med mit firma. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger.”

Gitte Als tekstforfatter

Nu snyder Gitte ikke længere sig selv!

“Tik Tak - klokken slår og slår!

Det gør den, når jeg arbejder. Og det glemmer jeg. Ofte. Det ender altid med jeg "snyder" mig selv og glemmer den reelle tid, jeg rent faktisk bruger på mine kunder.

Som solist, hvor alt afhænger af mig og mit talent til at eksekvere i faglighed og huske bogføringskunstens finesser, så gisper jeg ind imellem efter luft, som en rødspætte, der bliver hevet indenbords på en fiskekutter.

Hjælpen er kommet baldrende ind på min mail i dag. Tusind tak til EFFIHUB og deres forrygende udviklere. Programmet er netop udvidet med intelligent tids- og opgavestyring. Det hele går op i en større enhed og er legende let.

Ikke bare stopuret, men hele platformen har bare gjort min hverdag nemmere, og det var en lettelse at droppe Excelarket, hvor jeg ikke altid fik timerne registeret = med røde kroner.”

Tekstforfatter klippekortsystem
Gitte Als
Journalist og kommunikationsrådgiver
Texthuset

Vigtigt at begge parter kan følge tidsforbruget

“Jeg har tidligere benyttet en anden løsning til at holde styr på timeforbruget. Men kunderne havde ikke adgang til deres klippekort – og skal man sælge klippekort, hvor kunderne betaler på forhånd, er det vigtigt, at begge parter kan følge tidsforbruget på “kortet”. Effihub er en enkel og overskuelig løsning – også for mine kunder, der melder positivt tilbage. Og så er det nemt at registrere nye kunder, nye klippekort og timeforbrug.”

Naia Bang
Journalist og kommunikationsrådgiver, Texthuset

klippekort-metoden

Sådan får du succes med klippekort

Hent guiden til konsulenter der vil spare tid, fakturere mere og have glade kunder.
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev og accepterer vores privatlivspolitik.