Kundecases

Vores kunder deler deres historier, om hvordan Effihub har skabt værdi i deres forretninger.

  • Alle
  • Digitale bureauer
  • Konsulenter
  • Tekstforfattere
  • Webdesignere
Alle
  • Alle
  • Digitale bureauer
  • Konsulenter
  • Tekstforfattere
  • Webdesignere

Andre kundeudtalelser

Indsigt øger vores kunders tillid til os

“I alt hvad vi gør, har vi fokus på kvalitet, tryghed og tillid. Det gælder også registrering af vores tidsforbrug på opgaver. Vi bruger Effihub, da kundernes mulighed for at følge med i timeforbrug og omkostninger er med til at skabe større tryghed og øge deres tillid til os. Samtidig har den effektive registrering af timer øget vores omsætning.

Systemet var hurtigt implementeret, og det er nemt for vores medarbejdere at bruge. Og hvis der er det mindste, modtager vi en super god support.

Jeg kan klart anbefale Effihub til konsulenter og andre, der lever af at sælge deres tid.

Logo_Majbritt-Lund

Majbritt gør nu sine kunder så trygge, at de vil betale op mod 100 timer forud!

”Jeg er sikker på at Effihub gør det lettere for mig at få kunder til at betale på forhånd. Fordi det giver tryghed. Og jeg oplever jævnligt, at kunder spørger ind til, hvordan de kan følge med i tidsforbruget, eller at nogle ligefrem stiller krav om gennemsigtigheden, før de køber. Og især når jeg sælger 20-, 50- eller 100-timers klippekort er det da helt forståeligt.

Før, skulle jeg altid koncentrere mig, når jeg skulle registrere kundernes tid. Nu sidder jeg nærmere og tænker ‘Er der ikke lige noget mere, jeg kan registrere. Det er så let at have med at gøre.”

Sådan har Lars Bo skabt en større omsætning og større kundetryghed

“Mange konsulenter gør hvad de kan for at få opgaver. Mange har travlt med, hvad kunden skal gøre, istedet for selv at gøre opmærksom på, hvordan man effektivt kommer fra A til B.

For mit vedkommende har implementering af Effihub skabt en større omsætning. Jeg har totalt styr på historikken fra samtale til samtale og fuldt overblik over samtlige ca. 30 igangværende mentorforløb, som alle bunder ud i fysiske samtaler + online.

Jeg var betatester på systemet og det har virket upåklageligt og mine kunder udtrykker en kæmpe tilfredshed omkring adgang til systemet og deres historik.

Jeg gør, hvad jeg kan som konsulent, for at skabe tryghed igennem hele processen. Effihub redder mig fra at bruge et separat CRM-system og undgå for meget støj.

At arbejde som ekstern forretningsudvikler kræver disciplin. At turde opdrage sine kunder kræver mod. Uden Effihub havde jeg ikke en seriøs tilgang til mine kunder omkring data.”

Den Skæve Vinkel logo

Sjældent har jeg oplevet mødet med ny software SÅ positivt og ukompliceret

”EffiHubs brugerflade er supernem at navigere i, så jeg valgte faktisk at sige pænt nej tak til det flotte tilbud om en personlig rundvisning i systemets muligheder, for det var slet ikke nødvendigt.

Har haft klippekortskunder i mange år og brugt forskellige manuelle tidsregistreringer, så hvilken lettelse at lære EffiHub at kende.

Mine kunder kan heller ikke få armene ned, for de oplever EffiHub som en stor serviceforbedring, at de nu selv har adgang til klippekortsoversigt, uden at skulle forespørge pr. mail, hvilket kan være lidt akavet for dem (og en tidsrøver for mig).

Derudover vil jeg fremhæve at EffiHub leverer en fantastisk god og personlig service, så man føler sig meget velkommen og værdsat som kunde, hvilket jeg er en stor fan af.”

Gitte Als tekstforfatter

Nu snyder Gitte ikke længere sig selv!

“Tik Tak - klokken slår og slår!

Det gør den, når jeg arbejder. Og det glemmer jeg. Ofte. Det ender altid med jeg "snyder" mig selv og glemmer den reelle tid, jeg rent faktisk bruger på mine kunder.

Som solist, hvor alt afhænger af mig og mit talent til at eksekvere i faglighed og huske bogføringskunstens finesser, så gisper jeg ind imellem efter luft, som en rødspætte, der bliver hevet indenbords på en fiskekutter.

Hjælpen er kommet baldrende ind på min mail i dag. Tusind tak til EFFIHUB og deres forrygende udviklere. Programmet er netop udvidet med intelligent tids- og opgavestyring. Det hele går op i en større enhed og er legende let.

Ikke bare stopuret, men hele platformen har bare gjort min hverdag nemmere, og det var en lettelse at droppe Excelarket, hvor jeg ikke altid fik timerne registeret = med røde kroner.”

RN-consulting udtalelse

Effihub var tjent hjem allerede efter 10 dage!

“Som konsulentvirksomhed har jeg flere forskellige typer af aftaler med kunderne. Nogle udfører jeg opgaver for over måske 3-5 dage på en fastpris, andre gøres op som antal timer i løbet af måneden og så sender jeg en faktura den sidste dag i hver måned. Her fortsætter opgaverne typisk over flere måneder. Nogle kunder køber et klippekort til timer og andre kunder et antal dage.

Efter jeg er startet med Effihub, har jeg fået et bedre overblik over, hvilke kunder der har hvilke modeller, og hvem jeg skal fakturere hvad, når måneden afsluttes. Her er der den fordel, at Effihub har integration til Dinero, hvilket igen gør min faktureringsproces lidt nemmere.

Og prisen for Effihub er for mig på under 2 fakturerede timer om året. Den omkostning var tjent hjem allerede efter 10 dages brug af Effihub.”

Rapporterne er en stor motivationsfaktor

“Effihub hjælper i den grad med til at få min virksomhed til at fremstå professionelt og jeg kan vise mine kunder, at jeg har styr på det med timer og økonomi. Det øger helt sikkert tilliden mellem os.

Effihub giver også en god gennemsigtighed overfor mine kunder. Det er en stor fordel, at de selv kan følge med i klippekortsforbruget via deres egen portal og nemt for mig, at jeg på under 1 minut kan trække en rapport på, hvad jeg har brugt mine timer på, som jeg efterfølgende kan sende til kunden.

Effihub har gode rapporter, der giver indsigt i, hvad status er på omsætning og værdi af fakturerede klip i en given periode. Det er en stor motivationsfaktor for mig. Som alt andet i Effihub, er rapporterne meget nemme at gå til og du får hurtigt en rapport med de tal, du har brug for.

Jeg afslutter hver arbejdsdag i Effihub, hvor jeg registrerer dagens arbejde. Og hver dag er jeg glad for, at jeg valgte lige præcis dette værktøj!"

Effihub er guld værd for min forretning!

”Jeg har altid elsket at have styr på tingene: Kommunikationen med kunderne skal stå skarpt. Samarbejdet og opgaveløsningen skal stå skarpt. Og ikke mindst - faktureringen skal stå skarpt. Før jeg fik Effihub ind i mit firma, brugte jeg derfor rigtig meget tid på at finde systemer og måder, hvorpå jeg kunne bevare overblikket.

Med Effihub kunne jeg sænke skuldrene. Her var systemet, der med ét klarede det hele for mig. Jeg er glad og kan nu fokusere på det vigtige. Og mine kunder er glade.

Faktisk er Effihub er ikke bare ét system. Det er et helt lille univers af muligheder, der vel at mærke både er nemme at forstå og betjene. Fleksibiliteten gør, at jeg altid kan imødekomme mine kunders behov - hvad enten de ønsker timebetaling, klippekort eller noget helt tredje. Førhen ville det have skabt frustration. Nu er det helt enkelt.

Tak til Effihub - og tak til det skønne team bag. I gør det lettere for mig at hjælpe andre."

Ninna: ”Mine kunder er trygge ved at lægge penge upfront hos mig”

”Inden jeg begyndte at bruge Effihub var jeg bekymret for, om mine (potentielle) kunder ville stole nok på mig til at lægge pengene upfront, og om mit – godt nok billige – abonnement ville være spildt. Begge dele har vist sig at være pjat.

Det har gjort det nemmere for mig at styre min tid og virke professionel over for mine kunder. Jeg har altid overblik over, hvor lang tid jeg bruger på de ydelser, jeg laver på klippekort, og samtidig har mine kunder 100% gennemsigtighed i deres kundeportal. Det giver dem tryghed og får min biks til at virke mere professionel.

Jeg vil anbefale Effihub til alle typer af freelancere – særligt inden for de kreative fag. Klippekort – og den gennemsigtighed og professionalisme du kan levere med Effihub – gør det nemmere at styre og opdyrke løbende samarbejder.”

Nygaard Grafisk

Derfor kalder Laila det "en god forretning"

”Den største forandring Effihub har gjort for mig, er at jeg har fået styr på mine klippekort. Tidligere foregik det manuelt. Nu bliver der udsendt automatisk mail til kunden om brugte timer, og hvornår det er tid til at købe nyt. Det virker professionelt, at det er en automatiseret mail, der kommer, så det ikke er mig som person, der ”maser på”. Når det er så nemt for både kunden og jeg, er jeg overbevist om, at det er et mersalg som begge parter er tilfredse med. Der er mindre administration og dermed en rabat til kunden på timeprisen.

Med Effihubs stopur er det blevet nemmere for mig at registrere tid. Før foregik det med kuglepen og papir, men når det er automatisk, er det meget nemmere at holde styr på al forbrugt tid, da man bare klikker til og fra på opgaverne og Effihub regner sammen.

Jeg vil helt klart anbefale andre grafikere at bruge Effihub. Jeg vil kalde det en god forretning.”

Effihub har haft en meget positiv indvirkning på mit salg af klippekort

”Effihub har gjort det meget nemmere at administrere mine klippekort, og sørget for en væsentlig bedre kundeoplevelse. Det har haft en meget positiv indvirkning på mit salg af klippekort – og mængden af mindre opgaver som kunderne ønsker løst er steget. De varmeste anbefalinger herfra.” 

Fra Excel til professionel klippekortstyring

“Jeg har brugt Effihub siden 2016 og har siden med glæde kunne oprette klippekort til kunder. Før delte jeg et Excel ark med kunderne. Det virkede – men var ikke så overskueligt. I dag er jeg stolt over at sælge klippekort på en professionel måde. Designet og administrationen hos Effihub klippekort, hænger godt sammen med mit firma. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger.”

E-bog-klippekort-metoden-popup.jpg

Den fuldstændige guide

Sådan får du succes med klippekort

Hent guiden til webdesignere og kreative, der vil fakturere mere tid og have glade kunder.
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev og accepterer vores privatlivspolitik.