Få svar på dine spørgsmål om Effihub her.

Effihub er dansk udviklet, og vi går op i at have en nær kundekontakt. Så kan du ikke finde svar på dit spørgsmål her – eller har du ønsker til fremtidige funktioner – så skriv eller ring endelig til os.

 

Oprettelse

Læs mere

Funktioner

Læs mere

Pris & betaling

Læs mere

Opsigelse

Læs mere

Kontooprettelse og gratis prøveperiode

Sådan kommer du i gang

Du opretter dig på effihub.com, hvorefter du får fuld adgang til Effihub. De første 30 dage er gratis. Opret en gratis prøvekonto her.

Ønsker du at fortsætte med at bruge Effihub efter de 30 dage, så skal du blot tilføje en betalingsmetode under “Indstillinger > Min konto”.

Du har adgang til alle funktioner i Effihub, så du får et realistisk billede af, hvad du kan bruge systemet til.
Nej, det er ikke nødvendigt at indtaste kreditkortoplysninger, når du opretter de 30 dages gratis prøve.

Ønsker du at fortsætte med Effihub efter de 30 dage, tilføjer du blot en betalingsmetode under “Indstillinger > Min konto”. Der er udførlig vejledning til, hvordan du gør, når du er logget ind på din Effihub konto.

Vi gemmer din konto og data i 3 uger efter din prøveperiode er udløbet. Logger du ind i Effihub i den periode, vil du blive bedt om at tilføje en betalingsmetode for at kunne fortsætte. Gør du det, så vil du igen have fuld adgang til Effihub.

Har du ikke tilføjet en betalingsmetode indenfor de 21 dage, så bliver din konto og dine data slettet.

Effihub er udviklet til mindre og mellemstore virksomheder, der har brug for et let og overskueligt sted at styre deres timeregnskab og klippekort.

Fællesnævneren for disse virksomheder er, at de typisk sælger deres tid som konsulentydelse.

Typiske virksomheder som bruger Effihub er webdesignere, grafikere, tekstforfattere, konsulenter, PR-kommunikationsfolk, social media eksperter, advokater og mindre bureauer.

I opretter en Effihub konto. Personen som opretter kontoen bliver “kontoejer” og har adgang til at oprette flere teambrugere.

Hver teambruger får sit eget login og profil. På den måde kan jeres kunder nemt se, hvem der har løst opgaverne.

Når du er logget ind på din Effihub konto, er der en udførlig guide til, hvordan du opretter og bruger de forskellige funktioner.
Klik på den orange knap der hedder Kvikguide i nederste venstre hjørne. Den er synlig, uanset hvilket menupunkt du er inde under.
Du er altid velkommen til at ringe på +45 44 222 123 (kl. 9-15.30 på hverdage) eller skrive til os info@effihub.com, hvis du har brug for hjælp til at komme i gang.

Se også Kvikguiden i kontrolpanelet (når du er logget ind). Her finder du guides og videoer til, hvordan de forskellige funktioner virker.

Umiddelbart efter du har oprettet din Effihub konto, vil du modtage en velkomstmail fra os med login informationer.

Har du ikke modtaget denne mail, så prøv først at tjekke din spam eller uønsket postbakke. Den kan være endt der ved en fejl.

Kan du slet ikke finde din velkomstmail, så skriv til os på info@effihub.com.

Funktioner og integrationer

Funktioner og begreber

Fuld dokumentation og guides findes på help.effihub.com.

Klippekortstyring er Effihubs styrke lige nu, men vi er på vej med timesedler og almindelig opgavestyring også, så mulighederne for at have overblik og transparens i din virksomhed bliver stærkere og bedre. Et klippekort behøver ikke kun være tidsbaseret. Det kan også være kurser, sessioner, workshops eller hvad du måtte sælge af ydelser.
Nej, du kan oprette eller importere lige så mange kunder du ønsker – også uden at det påvirker din abonnementspris.
Din kundeportal skal i så høj grad som muligt afspejle din virksomhed, så derfor kan du selv vælge, hvad din kundeportal skal hedde.

Når du opretter din Effihub konto spørger vi dig, hvilket domæne/url du ønsker. Din kundeportal (hvor du og dine kunder logger ind) vil herefter fx blive valgfritnavn.effihub.com.

Det er en online webside, hvor dine kunder kan logge ind og få overblik over deres engagement i din virksomhed. Dine kunder kan følge deres klippekortforbrug, se log over brugte klip og se deres fakturahistorik (det sidste kræver integration til dit regnskabsprogram).

Du kan tilpasse udseende og tekster i kundeportalen, så dine kunder føler at de logger ind i dit univers.

KundeHUB’en er vores begreb for kundeportalen, hvor dine kunder logger ind og kan følge med i deres opgaver og timeforbrug.

KundeHUB’en kan tilpasses med dit logo, brandfarver og velkomstbesked, så kunden oplever at det er netop DIN virksomhed, de møder.

Under “HUB indstillinger > HUB branding” kan du uploade dit logo og vælge din brandfarve.

Under HUB indstillinger kan du også tilpasse velkomstbeskeden i HUB’en og aktivere notifikationer.

Gå til “Kunder > Alle kunder” og vælg en af dine kunder, som har HUB-adgang aktiveret.

Under handlinger yderst til højre, kan du i drop down menuen vælge “Se HUB”. I en ny fane åbner din kundeHUB, som den vil se ud, hvis det var din kunde som var logget ind.

Mærkater kan bruges til at identificere og gruppere dine kunder. Du kan oprette så mange mærkater som du ønsker, og hver kunde kan have flere mærkater tilføjet.

Mærkater kan gør det nemmere at finde specifikke kunder eller grupper af kunder fx VIP.

OBS! Dine kunder kan ikke se hvilke mærkater, du har tildelt dem!

Admin bruger eller teambruger er den eller de personer, som har et login til at kunne redigere kundedata og registrere tid i Effihub.

Kontakter i Effihub er dine kunder eller de medarbejdere hos dine kunder, som du har givet adgang til at logge ind i kundeHUB’en og følge med i deres aktiviteter hos dig.

Hvis kunden er oprettet som privatperson, så er kunde og kontakt én og samme ting.

Hvis kunden er oprettet som en virksomhed, så kan du oprette flere kontakter for den pågældende virksomhed. Ved virksomhedskunder skal du som minimum oprette en kontaktperson for, at kunne give kunden adgang.

3. parts integrationer

Effihub snakker sammen med regnskabssystemerne Billy og E-conomic, og vi arbejder løbende på at udvide integrationerne til flere systemer.

Du kan altid følge med i hvilke integrationer, der er oprettet lige her.

Der er udførlige instruktioner og videoguides i vores dokumentation og kvikguide (når du er logget ind på din Effihub konto).

Du kan også læse mere om de forskellige integrationer her: effihub.com/integrationer/

Pris & betaling

Under “Indstillinger > Min konto” kan du tilføje en betalingsmetode.

Abonnementsbetalinger håndteres krypteret og sikkert via Stripe. Vi accepterer Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro og American Express.

Dit abonnement trækkes automatisk hver 30. dag. Du får efterfølgende tilsendt en faktura til dit regnskab på e-mail. Din fakturahistorik kan også ses i Effihub under “Indstillinger > Min konto”.

Abonnementsbetalinger håndteres krypteret og sikkert via Stripe. Vi accepterer Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro og American Express.

Effihub gemmer ingen kreditkortoplysninger.

Opsigelse af dit Effihub abonnement

Under “Indstillinger > Min konto” kan du opsige ekstra brugerlicenser. Skal du opsige kontoejer licensen skal du skrive til info@effihub.com.
Der er ingen binding. Abonnementet kan opsiges til udløbet af den indeværende abonnementsperiode.

Effihub refunderer ikke evt. restbeløb af den indeværende abonnementsperiode.
Under “Indstillinger > Data eksport” kan du eksportere alle dine data fra Effihub.

Efter opsigelse af dit Effihub abonnement laver vi backup af din data i 21 dage. Derefter bliver din konto og al data slettet. Det er derfor vigtigt, at du eksporterer din data, inden abonnementets ophør.

Se også punkt 7.3 – 7.5 i abonnementsbetingelserne.

Din konto og al dine data vil blive slettet, og dine kunder vil ikke længere kunne logge ind i kundeportalen.

Se også punkt 7.3 – 7.5 i abonnementsbetingelserne.