Få svar på dine spørgsmål om Effihub her

Effihub er dansk udviklet, og vi går op i at have en tæt kundekontakt. Så kan du ikke finde svar på dit spørgsmål her – eller har du ønsker til fremtidige funktioner – så skriv eller ring endelig til os.

Kontooprettelse og gratis prøveperiode

Sådan kommer du i gang

Du opretter dig på effihub.com, hvorefter du får fuld adgang til Effihub. De første 14 dage er gratis. Opret en gratis prøvekonto her.

Ønsker du at fortsætte med at bruge Effihub efter de 14 dage, så skal du blot tilføje et betalingskort under “Indstillinger > Min konto”.

Du har adgang til alle funktioner i Effihub, så du kan afprøve systemet og se om det matcher din virksomheds behov.

Nej, det er ikke nødvendigt at indtaste kreditkortoplysninger, når du opretter de 14 dages gratis prøve.

Ønsker du at fortsætte med Effihub efter de 14 dage, tilføjer du blot en betalingsmetode under “Indstillinger > Min konto”. Der er udførlig vejledning til, hvordan du gør, når du er logget ind på din Effihub konto.

Vi gemmer din konto og data i 3 uger efter din prøveperiode er udløbet. Logger du ind i Effihub i den periode, vil du blive bedt om at tilføje en betalingsmetode for at kunne fortsætte. Gør du det, så vil du igen have fuld adgang til Effihub.

Har du ikke tilføjet en betalingsmetode indenfor de 21 dage, så bliver din konto og dine data slettet.

Målgruppe & brugere

Effihub er udviklet til mindre og mellemstore virksomheder, der har brug for et let og overskueligt sted at styre deres timeregnskab og klippekort.

Fællesnævneren for disse virksomheder er, at de typisk sælger deres tid som konsulentydelse.

Typiske virksomheder som bruger Effihub er it-udviklere, webdesignere, konsulenter, grafikere, tekstforfattere, PR- og kommunikationsfolk, social media eksperter, jurister og digitale bureauer.  Alle virksomheder der har brug for at holde styr på deres klippekort kan have glæde af Effihub.

Når I har et team med flere personer, så er timestyring og tidsregistrering så meget desto vigtigere i forhold til at få overblik og skabe en profitabel forretning.

I opretter en Effihub konto. Personen som opretter kontoen bliver “kontoejer” og har adgang til at tilføje flere teambrugere.

Hver teambruger får sit eget login og profil og kontoejeren kan bestemme, hvilken adgang den enkelte personer har til jeres Effihub konto (fx medarbejder, administrator, osv.). 

Når en person i teamet registrerer tid på en kundeopgave, så kan kunden let følge med i, hvem der har løst opgaven. Som kontoejer kan du desuden hurtigt og let trække rapporter over dine medarbejdere, deres tidsforbrug fordelt på jeres kunder og fakturérbar tid.

Support og dokumentation

Du finder vores dokumentation og hjælpeartikler her. Her er der udførlig vejledning til, hvordan du opretter og bruger de forskellige funktioner.

Du er altid velkommen til at ringe på 44 222 123 (kl. 9-15.30 på hverdage) eller skrive til os info@effihub.com, hvis du har brug for hjælp til at komme i gang.

Se også vores dokumentation og hjælpeartikler. Her finder du guides og videoer til, hvordan de forskellige funktioner virker.

Umiddelbart efter du har oprettet din Effihub konto, vil du modtage en velkomstmail fra os med login informationer.

Har du ikke modtaget denne mail, så prøv først at tjekke din spam eller uønsket postbakke. Den kan være endt der ved en fejl.

Kan du slet ikke finde din velkomstmail, så skriv til os på info@effihub.com.

Funktioner og integrationer

Funktioner og begreber

Fuld dokumentation og guides findes på help.effihub.com.

Nej, du kan oprette og importere lige så mange kunder, du ønsker – uden at det påvirker din abonnementspris.

Din kundeportal skal i så høj grad som muligt afspejle din virksomhed, så derfor kan du selv vælge, hvad din kundeportals url skal være.

Når du opretter din Effihub konto, spørger vi dig, hvilket domæne/url du ønsker. Din kundeportal (hvor du og dine kunder logger ind) vil herefter blive valgfritnavn.effihub.com.

Det er en online webside, hvor dine kunder kan logge ind og få overblik over deres engagement i din virksomhed. Dine kunder kan følge deres klippekortforbrug, se log over brugte klip og se deres fakturahistorik (det sidste kræver integration til dit regnskabsprogram).

Du kan tilpasse udseende og tekster i den del af kundeportalen (=kundeHUB’en) som dine kunder logger ind i, så det passer med dit brand.

KundeHUB’en er vores begreb for kundeportalen, hvor dine kunder logger ind og kan følge med i deres opgaver og timeforbrug.

Du kan tilpasse kundeHUB’en med dit logo, brandfarver og velkomstbesked, så kunden oplever, at det er netop din virksomhed, de møder.

Under “HUB-indstillinger > HUB branding” kan du uploade dit logo og vælge din brandfarve.

Under HUB-indstillinger kan du også tilpasse velkomstbeskeden i HUB’en og aktivere notifikationer.

Ja, vælg en af dine kunder, som har HUB-adgang aktiveret.

I tabs menuen yderst til højre, kan du vælge “Se HUB”. Kundens HUB åbner herefter i en ny fane, og du kan se den, sådan som det ser ud, hvis det var din kunde, som var logget ind.

Mærkater kan du bruge til at identificere og gruppere dine kunder. Du kan oprette lige så mange mærkater, som du ønsker, og hver kunde kan have flere mærkater tilføjet.

Mærkater kan gøre det nemmere at finde specifikke kunder eller grupper af kunder, fx VIP.

OBS! Dine kunder kan ikke se, hvilke mærkater du opretter og markerer dem med!

Admin bruger eller teambruger er den eller de personer, som har et login til at kunne redigere kundedata og registrere tid i Effihub.

Kontakter i Effihub er dine kunder eller de medarbejdere hos dine kunder, som du har givet adgang til at logge ind i kundeHUB’en og følge med i deres aktiviteter hos dig.

Hvis kunden er oprettet som privatperson, så er kunde og kontakt én og samme ting.

Hvis kunden er oprettet som  virksomhed, så kan du oprette flere kontakterpersoner hos virksomheden. Ved virksomhedskunder skal du som minimum oprette én kontaktperson for at kunne give kunden adgang til kundeHUB’en.

3. parts integrationer

Effihub snakker sammen med regnskabssystemerne Billy, Dinero og E-conomic, og vi arbejder løbende på at udvide integrationerne til flere systemer.

Du kan altid følge med i hvilke integrationer, der er oprettet lige her.

Der er udførlige instruktioner og videoguides i vores dokumentation, som du finder her.

Du kan også læse mere om de forskellige integrationer her.

Pris & betaling

Under “Indstillinger > Min konto” kan du tilføje en betalingsmetode.

Abonnementsbetalinger håndteres krypteret og sikkert via Stripe. 

Dit abonnement trækkes automatisk hver 30. dag. Du får efterfølgende tilsendt en faktura til dit regnskab på e-mail. Din fakturahistorik kan også ses i Effihub under “Indstillinger > Min konto”.

Abonnementsbetalinger håndteres krypteret og sikkert via Stripe. Vi accepterer Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro og American Express.

Effihub gemmer ingen kreditkortoplysninger.

Opsigelse af dit Effihub abonnement

Under “Indstillinger > Min konto” kan du opsige ekstra brugerlicenser. Skal du opsige kontoejer licensen skal du skrive til info@effihub.com.

Der er ingen binding. Abonnementet kan opsiges til udløbet af den indeværende abonnementsperiode.

Effihub refunderer ikke evt. restbeløb af den indeværende abonnementsperiode.

Under “Indstillinger > Data eksport” kan du eksportere alle dine data fra Effihub.

Efter opsigelse af dit Effihub abonnement laver vi backup af din data i 21 dage. Derefter bliver din konto og al data slettet. Det er derfor vigtigt, at du eksporterer din data, inden abonnementets ophør.

Se også punkt 7.3 – 7.5 i abonnementsbetingelserne.

Din konto og al dine data vil blive slettet, og dine kunder vil ikke længere kunne logge ind i kundeportalen.

Se også punkt 7.3 – 7.5 i abonnementsbetingelserne.

E-bog-klippekort-metoden-popup.jpg

Den fuldstændige guide

Sådan får du succes med klippekort

Hent guiden til webdesignere og kreative, der vil fakturere mere tid og have glade kunder.
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev og accepterer vores privatlivspolitik.