E-MAIL NOTIFIKATIONER

Automatiske servicemails gør hverdagen nemmere

I Effihub kan du aktivere forskellige nyttige e-mail notifikationer, så du automatisk kan holde dine kunder informeret, om det arbejde du udfører for dem.

Du vælger præcis hvilke notifikationer, du ønsker at benytte, samt hvordan kunden skal have besked – via e-mail, i kundeHUB’en eller begge dele.

Dine kunder vil opleve det som en god service, at de bliver holdt informeret, og du slipper på at skulle svare på e-mails og telefonopkald omkring balancen på deres klippekort.

Det er vores erfaring, at op mod 75% køber et nyt klippekort eller kommer med nye opgaver, fordi de har modtaget en automatisk servicemail (f.eks når et klippekort er tæt at være brugt op eller er tæt på udløbsdatoen).

Afspil video

Se demovideo

Fleksible og effektive automails

Slå notifikationer til og giv kunden automatisk besked, når

 • kunden er oprettet og har fået adgang til kundeportalen
 • et nyt klippekort er oprettet
 • der er registreret en ny opgave på klippekortet
 • der er registreret tid på en timeseddel
 • der er XX klip tilbage på klippekortet
 • et klippekort er opbrugt
 • der er XX dage til klippekortet udløber
 • et klippekort er udløbet
 • et klippekort er overskredet (brugt flere klip end total)
Send automails

Autonotifikationer

Brandede e-mails

Dine brandfarver og logo bliver brugt i dine automails. Du kan desuden i indstillingerne ændre afsendermailen til, at dine notifikationer bliver sendt med dit domænenavn som afsender i stedet for Effihub (kræver betalt abonnement).

Tilpas ordlyden eller hent inspiration i vores e-mail scripts

Du kan vælge at benytte vores ready-to-send tekster - eller frit omskrive teksten i alle notifikationer, så de passer til din forretning og måde at kommunikere med dine kunder.

Tilpas hvornår en mail skal sendes

Hvis du aktiverer den notifikation, der sendes, når der er 'få klip tilbage' kan du frit vælge, hvad grænsen (antal klip) for 'få klip' er. Og indstille hvor lang tid før udløb kunden skal have besked.

Til- eller fravælg besked til den enkelte kunde

For nogle notifikationer kan du vælge, om kunderne som standard skal have notifikationer tilsendt eller ej. Du kan herefter altid til-/fravælge, at der bliver sendt besked til den enkelte kunde. Fx i forbindelse med oprettelse af et klippekort eller registrering af en opgave.

GDPR-venlig

Når du opretter en ny kunde og en kontaktperson med HUB-adgang vil kontakten automatisk modtage de notifikationer, der er aktiveret. Kunden skal ikke give tilladelse, da det som udgangspunkt drejer sig om servicemails i forbindelse med et produkt, de har købt.

Slutkunden kan fravælge notifikationer

Dine kunder kan frit vælge at slå notifikationer fra, hvis de ikke ønsker at få besked. Det sker med et enkelt klik enten i kundeHUB'en eller i en af mail-notifikationerne.

Automatiser dit mersalg af klippekort

Minikursus til dig

 • Hvordan prissætter du dine klippekort helt rigtigt!
 • Få formlen til den supersælgende klippekort prisside
 • Gratis kampagneskabelon til klippekort