PRÆCIS DOKUMENTATION MED FÅ KLIK

Dokumentér tidsforbruget med rapporter

Sidder du i en større virksomhed – eller ønsker du blot at få et overblik – kan du let dokumentere opgaveløsningen og timeforbrug for de forskellige personer i dit team og for dine kunder.

Du kan trække rapporter både for din omsætning på klippekort og timesedler.

Effihub kan også med få klik give dig en periodiseringsrapport. Forudbetalinger (fx salg af klippekort) skal først indtægtsføres af virksomheden, når ydelsen er gennemført, selvom fakturering og betaling er sket i et tidligere regnskabsår. Det hedder periodisering. 

Kontrol over timeforbrug
Dokumenter dit timeforbrug

Rapporter funktioner

Lovpligtig periodisering

Du kan hente rapporter med præcis udregning af årets forbrug af klip omsat til værdi (kr.) i stedet for at bruge en masse tid og besvær på det i Excel/Google Sheets.

Klipforbrug

Du kan hurtigt og let trække en rapport for en specifik periode. Her kan du se præcis hvor mange klip, der er registreret på de enkelte kunder, og hvem i dit team, der har registreret tiden.

Timeseddel rapport

Ligesom med klipforbruget på klippekort kan du lave rapporter baseret på dine timesedler og filtrere efter teammedlemmer, periode, kunde, m.m.

Eksportér data fra Effihub

Du kan til enhver tid eksportere al din data om kunder, klippekort, kontakter, dit team og opgaver fra Effihub til et csv dokument.

Dokumenter jeres tidsforbrug
E-bog-klippekort-metoden-popup.jpg

Den fuldstændige guide

Sådan får du succes med klippekort

Hent guiden til webdesignere og kreative, der vil fakturere mere tid og have glade kunder.
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev og accepterer vores privatlivspolitik.