Før glemte vi at registrere tid – nu har vi 100% overblik

Før havde vi ikke helt styr på vores klippekort - nu har vi 100% overblik

Mediastyle har i en årrække tilbudt klippekort til deres kunder, men indtil de for ca. 2 år siden skiftede over til Effihub var de nødt til at tilpasse et andet system for at kunne opfylde deres behov – og selv med tilpasninger var det aldrig optimalt.

I dag bruger Mediastyle Effihub. Det har betydet større overblik over deres klippekort, bedre dokumentation af timeforbrug overfor deres kunder – og mere korrekt registrering af klip på klippekortene, så de nu undgår ’gratis timer’.

Det er fleksibelt og let at bruge

"Vi vil helt klart anbefale Effihub til andre - det er så let at holde styr på klippekortene og give kunderne en oversigt over, hvad der er brugt tid på. Og så kan vi customize klippekortene meget. Det gør det meget fleksibelt.”
Mediastyle bruger Effihub
Bjarne Berthelsen
Frontend udvikler og webkoordinator, Mediastyle ApS

UDFORDRING

Tidligere skete der fejl internt, og det var besværligt

”Før vi skiftede til Effihub brugte vi et lignende system – Redmine – der egentligt er et projektstyringsværktøj, som vi havde tilpasset til vores behov. Men det var ikke så pænt og heller ikke egnet til håndtering af klippekort eller periodiske klippekort (abonnementsordninger) – så det var besværligt at oprette nye klippekort – og vi brugte kun en lille del af systemet”, fortæller Bjarne Berthelsen.

Han fortæller videre, at selvom kunderne stadig fik den gode service, så oplevede de internt, at der ikke helt var styr på håndteringen af deres klippekort. Der var meget manuel håndtering, bl.a. nulstilling af deres opdateringsaftaler, når perioden udløb – og ofte blev det ikke husket. ”Vi havde også en del flere folk, som sad med det dengang, og folk var ikke så gode til at huske at logge den tid, de nu skulle på klippekortene, så der var faktisk ikke så meget styr på det.”

LØSNING

"Og det er jo også dansk…"

Mediastyles ene partner, der til dagligt sidder med administration og projektstyring, er god til løbende at holde sig orienteret omkring nye værktøjer, og han fandt Effihub. “Og det er jo også dansk”, sagde han, ”så hvis der skulle være noget, så er det jo meget lettere at kommunikere.”

”Derefter prøvede vi systemet og fandt ud af, at det bare passede rigtig godt til det, vi gerne ville bruge det til”, fortæller Bjarne Berthelsen.

Om opstarten med Effihub fortæller han videre: “Vi havde ikke så godt styr på vores klippekort i forvejen, så da vi startede med at bruge Effihub, så oprettede vi først 2-3 kunder – dem der var mest aktive – og så har vi løbende oprettet resten af vores kunder.”

Tidligere oplevede Mediastyle, at de kunne komme til at bruge mere tid, end kunderne havde til gode, fordi der ikke var helt styr på det. Men det er ændret i dag: “Hvis kunden har brugt alle timerne i sin aftale 2 måneder før tid, så kan vi nu sige, at I skal faktisk opgradere til det næste niveau, så det dækker over de timer, der bliver brugt”, fortæller Bjarne Berthelsen.

Dokumentation af timeforbrug gør salget lettere

“Det, at vi bruger Effihub gør jo, at vi meget bedre kan holde styr på vores klippekort, og at vi meget lettere kan sige, at nu er de opbrugt og nu skal I have et nyt. Det gør det også lettere for os at dokumentere overfor kunden, at de skal betale, fremfor hvis der ikke rigtig er styr på klippekortene.”
Mediastyle bruger Effihub
Bjarne Berthelsen
Frontend udvikler og webkoordinator, Mediastyle ApS

RESULTAT

Nu kan vi leve op til vores kunders krav om dokumentation

Mediastyles kunder spænder bredt og omfatter alt fra kommuner til tøjfirmaer, medicinalfirmaer, fysiske butikker og firmaer der sælger handicapmøbler. Og særligt de større firmaer kræver dokumentation på timeforbruget. ”Kunderne oplever det som en klar fordel, at vi kan dokumentere vores timer, selvom det ikke er så mange af dem, der direkte har behov for det”, fortæller Bjarne Berthelsen og fortsætter: ”Det er ret overskueligt at finde frem til en kunde og se, hvad de har, og det er også ret godt, at man kan filtrere på klippekortene.”

Generelt oplever Mediastyle, at antallet af klippekortkunder er stigende, og at ihvertfald halvdelen af dem der har klippekort, vender tilbage og køber et nyt, bl.a. fordi det er blevet meget lettere for dem at se, hvad kunden har tilbage af klip og kommunikere det til kunderne.

Om Effihub siger Bjarne: “Der er altid gode svartider og god saglig respons på alle de ting, vi har været i kontakt om. Under opstarten oplevede vi, at I gjorde ekstra, for at hjælpe os med at komme godt i gang. Det var meget positivt.”

Om Mediastyle

Mediastyle er et full-service, teknisk webbureau, der hjælper sine kunder med alt fra at bygge hjemmesider og webshops til avancerede programmeringsopgaver, skabe integrationer til andre systemer, hosting, opdateringsaftaler og løbende it-support.

Mediastyle har eksisteret siden 2005.

Land: Danmark

Services: Webdesign, programmering, it-support og hosting

Hjemmeside: mediastyle.dk

Indhold

Flere succeshistorier

E-bog-klippekort-metoden-popup.jpg

Den fuldstændige guide

Sådan får du succes med klippekort

Hent guiden til webdesignere og kreative, der vil fakturere mere tid og have glade kunder.
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev og accepterer vores privatlivspolitik.