SLUT MED LØSE POST-ITS OG REGNEARK

Effektiv styring af klippekort & abonnementer

Det unikke klippekortsystem i Effihub gør det let og effektivt at håndtere klippekort og abonnementsordninger. Dine kunder kan følge med i deres forbrug af klip, og automails forbedrer chancen for gensalg af klippekort.

OBS. Du kan oprette lige så mange klippekort og kunder, du vil. Det påvirker ikke prisen.

Klippekort software
Klippekortsystem

Professionelt overblik og fuld gennemsigtighed

Klippekort og abonnementer funktioner

100% kontrol

Du bestemmer selv enhed, antal klip og udløbsdato på dine klippekort. Du kan oprette lige så mange klippekort, som du har lyst til.

Fuldt overblik

Du har altid overblik over alle dine klippekort. Sortér på kunder, status, forbrug, udløbsdato m.m. og find nøjagtigt det, du søger.

Skabeloner

Opret skabeloner til de klippekort, du bruger ofte. Det gør det effektivt og hurtigt at oprette nye klippekort.

Bonus klip og gratis tid

Beløn dine kunder med ekstra bonusklip, og synliggør det i kundeHUB'en. Du kan også registrere opgaver uden beregning, så kunden kan se det - men uden at der trækkes klip.

Gennemsigtig opgaveløsning

Synliggør din værdi og arbejde ved at vælge om kunden skal have automatisk e-mail besked, når du registrerer tid på klippekortet.

Automatiseret salg

Når et klippekort er ved at udløbe eller har få klip tilbage, bestemmer du, om kunden skal have automatisk besked, fx sammen med et købslink til et nyt klippekort.

Abonnementordning

Sælger du din tid på abonnement, kan du oprette et periodisk klippekort, hvor det ønskede antal klip fornyes hver periode, og hvis du ønsker det overfører restklip til næste periode.

Synkroniser kunder med dit regnskabssystem

Effektiv opstart via import af dine kunder fra Dinero, Billy eller E-conomic. Du kan også overføre kunder fra Effihub den anden vej. Læs også om Effihubs integrationer her.

Fakturering fra Effihub via regnskabsprogram

Når du opretter et nyt klippekort i Effihub, så kan du med ét klik oprette en faktura i dit regnskabsprogram, bogføre den og sende den til kunden.

E-bog-klippekort-metoden-popup.jpg

Den fuldstændige guide

Sådan får du succes med klippekort

Hent guiden til webdesignere og kreative, der vil fakturere mere tid og have glade kunder.
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev og accepterer vores privatlivspolitik.