INDSIGT OG OVERBLIK GIVER TRYGHED

Professionel kundeportal til dig og dine kunder

Reducer behovet for telefonsupport til kunder, der mangler overblik over dit og dit teams timeforbrug. Giv dine kunder adgang til at følge deres timeforbrug i din egen kundeportal. Styrk brandingen af din virksomhed, og skab overblik for kunder, der ønsker indsigt.

Du kan oprette lige så mange kunder og kundelogins, som du vil – uden ekstra omkostninger.

Professionel kundeportal

Professionelt overblik og fuld gennemsigtighed

Egen kundeportal

Kundeportal funktioner

KundeHUB'en (kundeportal)

Du kan give dine kunder adgang til din kundeHUB med eget login. Her kan de følge med i opgavelogs, klippekortbalance, timesedler, fakturaer, m.m. Det giver dem overblik og tryghed - og det sparer dig tid.

Real-time log

Når du registrerer klip på et klippekort, så bliver det synligt i kundeHUB'en (valgfrit). Du kan altid gå tilbage og redigere i beskrivelsen, dato og klip. For timesedler kan du vælge om løbende tidsregistrering skal være synlig eller om det kun er fakturerede timesedler.

Ubegrænsede kontakter

Du kan oprette flere kontaktpersoner hos dine B2B kunder. Hver kontaktperson kan få sit eget login til kundeHUB’en.

Professionel branding

Skab en gennemført, professionel oplevelse for dine kunder, ved at brande kundeportalen med dit firmalogo, tekster og brandfarve, så din virksomhed fremstår som en seriøs og troværdig samarbejdspartner.

Vis kunden fakturahistorik

Når du fakturerer dine kunder via dit regnskabsprogram, så bliver fakturaen automatisk vist i kundens HUB. Så kan dine kunder altid finde gamle fakturaer – og du skal ikke bruge tid på at gensende dem, når de er blevet væk, eller de skal indberette moms.

E-mail notifikationer

Alle e-mails til dine kunder sendes med dit firmanavn som afsender samt dit logo og brandfarve. Du kan natuligvis tilpasse e-mail emne og indhold og skabe et gennemført, professionelt aftryk hos dine kunder.

Skab transparens i din virksomhed

Den fuldstændige guide

Sådan får du succes med klippekort

Hent guiden til webdesignere og kreative, der vil fakturere mere tid og have glade kunder.
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev og accepterer vores privatlivspolitik.