Nu mister ABC Økonomi ikke længere penge

ABC-Økonomi

Fra Excel til Effihub

ABC Økonomi har i mange år klaret sig med Excel til at håndtere sine klippekort ”og det fungerede da også fint”, men med Effihub kan Anita Bjørkquist Christiansen hurtigt og let både styre sine klippekort, synliggøre rabatter og give sine kunder indsigt i, hvad tiden på deres klippekort bliver brugt til.

Gennemsigtigheden er det bedste

"For mig som erhvervsdrivende i det her regi - altså gældsregiet – der er det bedste gennemsigtigheden, og at det er overskueligt, og at mine kunder kan tilgå det udenom mig - det fungerer fint, synes jeg. Jeg kan godt anbefale Effihub til andre.”
Anita Bjørkquist Christiansen
Indehaver, ABC Økonomi ApS

UDFORDRING

Jeg mistede rigtig mange penge

ABC Økonomi arbejder i dag primært med gældssanering og forhandling med kreditorer og Gældsstyrelsen via forudbetalte klippekort. Men det var ikke altid tilfældet…

“Til at starte med arbejdede jeg på bagkant og ville egentlig bare gerne hjælpe folk med deres hverdagsøkonomi, dvs. budgetter, skat, forbrug og løn. Men fordi jeg kørte med betaling på bagkant, så gjorde det, at jeg mistede rigtig mange penge – og var nødt til at sende dem afsted til inkasso – og de betalte aldrig”, fortæller Anita Bjørkquist Christiansen.

Netop på grund målgruppens svingende økonomiske forhold, så har indførelsen af forudbetalte klippekort som forretningsmodel været vigtig for ABC Økonomi. ”Hvis ikke de betaler, så stopper samarbejdet. Kort og kontant. Jeg bruger ikke tid på det”, tilføjer Anita Bjørkquist Christiansen.

I dag tilbyder Anita sine kunder et opstartsklippekort og derefter faste månedlige klippekort, som hun styrer gennem Effihub. Dermed er hun sikret, at der er klare linjer og at hun får betaling, inden arbejdet bliver udført.

LØSNING

Hunden skulle have fjernet 3 tænder, men kom hjem uden 17!

Inden Effihub har ABC Økonomi i mange år klaret sig med Excel til at registrere tid på sine klippekort.

”Jeg havde for hver af mine kunder et regneark, hvor jeg simpelthen skrev lidt det samme, som jeg gør i dag og så regnede jeg det igennem og holdt øje med, om jeg havde nok timer sådan”, siger Anita Bjørkquist Christiansen.

For Anita er tillid afgørende i et kundeforhold, og hun gør meget for at hendes kunder oplever det. Det er også en af grundene til, at ABC Økonomi i dag bruger Effihub.

”Jeg har lige haft en dårlig situation med min hund. Han skulle til dyrlægen, som havde sagt, at han havde tre løse tænder. Da jeg så kommer derop for at hente min hund, så har hun fjernet 17 tænder! Jeg har ikke fået et opkald, jeg har intet hørt, og så får jeg en tredobbelt regning!”

Historien med Anitas hund understøtter, hvorfor Anita mener, at tillid er så vigtig. ”For mig som erhvervsdrivende i det her regi – altså gældsregiet – der er det rart, at jeg kan sige, at de bare kan gå ind og kigge på, hvad jeg laver (i Effihub).”

Fakturaen var et chok for kunden

Anita Bjørkquist Christiansen fortæller, at hun kender flere andre – der der fakturerer, når sagen er slut, og som ville have glæde af et timestyringssystem som Effihub. ”Det er godt nok svært at forklare en faktura på mange mange penge hvis kunden ikke har en ide om, hvor stort timeforbruget har været. Jeg har hørt om én, der fakturerede flere 100.000 kr., og det kom som et chok for kunden.”
Anita Bjørkquist Christiansen
Indehaver, ABC Økonomi ApS

RESULTAT

"Det er let - jeg behøver ikke at læse 27 manualer for at komme i gang"

Anita Bjørkquist Christiansen har nu brugt Effihub i et par år og fremhæver brugervenligheden i systemet. Som hun siger: ”Jeg gik en lille smule ned med stress i mit tidligere arbejde, så jeg har nok lidt aversion imod det, hvis der er noget der driller. I Effihub er det rigtig meget det her med, at det er let tilgængeligt, og at jeg ikke skal læse 27 manualer for at komme i gang.”

”Jeg vil godt anbefale Effihub til andre. Det bedste er gennemsigtigheden, og at det er overskueligt, og at mine kunder kan tilgå det udenom mig – det fungerer fint, synes jeg”, tilføjer Anita Bjørkquist Christiansen.

ABC-Økonomi

Om ABC Økonomi

ABC Økonomi tilbyder uvildig økonomisk rådgivning samt hjælp til gældssanering, og er efter eget udsagn ’verdensmester i at skabe budgetter i balance.’

ABC Økonomi har eksisteret siden 2012.

Land: Danmark

Services: Uvildig økonomisk rådgivning, gældssanering og forhandling med kreditorer/Gældsstyrelsen.

Hjemmeside: abc-okonomi.dk

Indhold

Flere succeshistorier

E-bog-klippekort-metoden-popup.jpg

Den fuldstændige guide

Sådan får du succes med klippekort

Hent guiden til webdesignere og kreative, der vil fakturere mere tid og have glade kunder.
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev og accepterer vores privatlivspolitik.