Effihub

On a mission to help you succeed

Én fælles kunde, to regneark og tre frustrerede entreprenører

Historien om Effihub starter med et webdesign- og et programmørfirma, der samarbejder og sælger fælles klippekort til kunderne.

I takt med at de fælles kunder blev flere, så indså vi hurtigt, at regneark ikke slog til – og at vi havde brug for et effektivt system til at styre vores tid, opgaver og fakturering på tværs af vores to virksomheder.

Vi ledte uden succes efter et system, der administrerede klippekort på en enkel og intuitiv måde, var velegnet til at arbejde med eksterne partnere og ikke indeholdt en masse unødvendige funktioner.

frustreret over regneark

Vækst er et resultat af samarbejde og visioner

Oprindeligt udviklede vi en tidlig version af Effihub udelukkende til vores eget brug. Back-end interfacet afspejlede en programmørs mindset (“jamen, det virker jo”), men det var en designers mareridt. Alligevel så fungerede det, og gav os de informationer og det værktøj, vi havde manglet.

Vi fik dog stadig mange opkald fra kunder, der spurgte til, hvor mange klip de havde tilbage, udløbsdato, gamle fakturaer, osv.

Det var en tidsrøver, så vi besluttede os for at oprette en brugervenlig kundeportal og give dem den indsigt, de efterspurgte.

"Det vil jeg også have..."

Mange af vores kunder solgte også forudbetalte klippekort, og det varede ikke længe, før de begyndte at spørge, om de også kunne bruge vores system!

De kunne godt lide at de opnåede indsigt og gennemsigtighed i kundeportalen og de syntes, at det var professionelt – så de ønskede at tilbyde det samme til deres kunder.

Effihub blev grundlagt.

Effihubs historie

Vores mål er at hjælpe konsulenter og kreative bureauer med at drive en profitabel forretning.

Vi er på en spændende rejse, hvor vi hjælper konsulenter, kreative freelancere og bureauer med at skabe effektive, transparente virksomheder. 

Vi arbejder henimod at skabe en alt-i-en-løsning for virksomheder, der arbejder sammen. Målet er at gøre det lettere for dig at få betaling for al din tid og samarbejde med andre virksomheder.

Det kan være svært at opbygge et firma. Men at drive én bør ikke være det.

VORES MISSION

Vores mission er at hjælpe kreative digitale bureauer, freelancere og B2B konsulenter med at drive en gennemsigtig, profitabel og effektiv virksomhed.

Vores mål er, at bidrage med værdi i din forretning ved at levere effektive værktøjer, viden, netværk og inspiration.

Effihub er selvfinansieret, og vi står kun til ansvar overfor vores kunder. Vi elsker den frihed og dynamik, det giver i forhold til at forme retningen af Effihub.

VORES VÆRDIER

Vi tror på gennemsigtighed – både i  vores arbejde og vores privatliv. For os er gennemsigtighed ensbetydende med autencitet, troværdighed og vækst.

Vi byder innovativ tænkning velkommen, og ser det som en vej til at udvikle og vækste sin forretning.

Vores engagement overfor vores kunder, partnere og team er centrum for alle vores handlinger. Vi er dedikerede i forhold til at hjælpe, motivere og støtte dig til at opnå succes.

VORES LØFTE

Vi tager ting, der er komplicerede – og gør dem enkle. Måden vi gør det på er ved at lytte til dig, og hvad du har brug for, så du kan drive en effektiv og gennemsigtig virksomhed – og sætter form og funktion på. Med andre ord, vi er til for at hjælpe dig med at skabe en professionel, succesfuld virksomhed.

VORES VIBE

Det er vigtigt for os, at vi har et afslappet, kreativt og sjovt arbejdsmiljø med plads til store ideer og langsigtede visioner. Vi respekterer individualitet og opfordrer til personlig vækst – og vi mener, at en virksomhed kun er så god som menneskene, der arbejder der.

Effihubs partnere

Growth is the result of forces working together

Udover at vi ønsker at udvikle Effihub til at blive et af de bedste timestyringssoftware til mindre og mellemstore virksomheder, så vil vi gerne være en inspirationskilde og dele de erfaringer, vi selv har inden for iværksætteri og det at drive en mindre virksomhed. 

Thomas-Herskind-Carlsen

Thomas Herskind-Carlsen

CEO & Founding Partner
Cathrine-Herskind-Carlsen

Cathrine Herskind-Carlsen

CMO & Founding Partner
Michal-Dobroczynski

Michal Dobroczynski

CTO & Founding Partner

Vores manifest

Vi tror på TRANSPARENS – både i vores liv og i vores virksomhed.

Det er vores overbevisning, at transparens, tillid og troværdighed går hånd i hånd.

Det betyder alt for os, at det er sjovt at tage på arbejde, men arbejdet skal ikke fyldt alt. Der skal være plads til at have et liv med venner, familie og oplevelser ved siden af.

Vi ønsker at omgive os med positive mennesker, som har noget på hjertet og viljen til at føre det ud i livet.

Vi bliver inspireret af at skabe løsninger, der tilføjer reel værdi til andre mennesker.

Vi vil leve i en rummelig verden med plads til individualisme, ideer og nærvær.

Vi bliver motiveret af mennesker, der ligesom os selv er drevet af passion – ikke penge.

Vi gør det rigtige, selv når ingen kigger.

Vi ønsker at gøre en forskel for dig, så det bliver enklere og lettere at drive din forretning.

Effihub tidsstyring til webdesignere og udviklere

Inspireret? Så vil du elske Effihub

E-bog-klippekort-metoden-popup.jpg

Den fuldstændige guide

Sådan får du succes med klippekort

Hent guiden til webdesignere og kreative, der vil fakturere mere tid og have glade kunder.
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev og accepterer vores privatlivspolitik.