Growth is the result of forces working together

Effihubs baggrund

Vi er optaget af at give vores kunder en brugervenlig og transparent løsning til effektiv time- og opgavestyring – som skaber gensidig værdi i en kunderelation.

Dette udspringer af, at Effihub oprindeligt blev udviklet med afsæt i vores eget behov i vores tidligere virksomheder. Vi brugte alt for meget tid på at diskutere pris, skrive tilbud på småopgaver og administrere klippekort i Excel. Kort sagt så manglede vi en effektiv måde at styre vores tid, opgaver og fakturering på.

Da vi ikke kunne finde et system på markedet, som opfyldte vores behov, og som var enkelt nok til at løse vores problemer uden at skabe nye, så udsprang ideen om Effihub.

Det har ikke blot været et fantastisk værktøj til at systematisere vores forretninger, spare tid og skabe vækst – Effihub har også været med til at skabe en tættere relation til vores kunder.

Mød teamet bag Effihub

Udover at vi ønsker at udvikle Effihub til at blive et af de bedste timestyringssoftware til mindre og mellemstore virksomheder, så vil vi gerne være en inspirationskilde og dele de erfaringer, vi selv har inden for iværksætteri og det at drive en mindre virksomhed. Vores oplevelse er, at effektive værktøjer samt planlægning og målsætninger for indsatsområder er væsentlige, hvis virksomheden skal skabe resultater.

Thomas Herskind-Carlsen
CEO & Founding partner

Cathrine Herskind-Carlsen
CMO & Founding partner

Michal Dobroczynski
CTO & Founding partner

Effihub manifest

Minikursus til dig

  • Hvordan prissætter du dine klippekort helt rigtigt!
  • Få formlen til den supersælgende klippekort prisside
  • Gratis kampagneskabelon til klippekort