“Det slår mere end to fluer med ét smæk”

Skilsmissebarnet kundecase

Fra tidsrøver til timeoverblik

Julie og Charlotte fra Skilsmissebarnet arbejdede tidligere for et andet firma, hvor dokumentation af timeforbruget var en administrativ tidsrøver og virkelig tungt.

Så da Skilsmissebarnet startede op i 2017, var det et vigtigt fokusområde at få styr på.

Med Effihub er der altid overblik, mindre tidsspilde og fuld dokumentation af timer og opgaver til glæde for både kunderne og dem selv.

Der er ALTID rene linjer overfor kunderne

"Kunderne får bare et link til kundeHUB'en, og så styrer de det selv og går ind og kigger. Og det er altså rigtig rigtig rart, for så har vi ALTID rene linjer i forhold til, hvad vi har brugt tiden på. Nu har vi været i gang i snart tre år, og vi har aldrig stået i en situation, hvor vi skulle redegøre for, hvordan vi har brugt folks penge. Aldrig!”
skilsmissebarnet
Charlotte Trolle
Juridisk rådgiver og medejer, Skilsmissebarnet ApS

UDFORDRING

Det var SÅ nedslående…

Skilsmissebarnet tilbyder juridisk rådgivning om skilsmisser for børn og sælger deres rådgivning via forudbetalte klippekort. Og Effihub har været med på rejsen lige fra starten, da Skilsmissebarnet blev etableret.

Men i det firma Julie og Charlotte arbejdede for før, benyttede de et andet klippekortsystem, som med Charlottes ord ”var virkelig åndssvagt, fordi kunden ikke havde adgang til det.”

Charlotte fortæller: ”Der kom jo rigtig mange forespørgsler; Jeg skal lige høre…, jeg synes lige, jeg har købt…, hvor er klippene henne, og hvad er de brugt på? Og så havde man hele det der dokumentationsarbejde, og det var virkelig virkelig tungt. Vi skulle hele tiden redegøre for; ”Jamen du har købt for X kroner”, og så skulle vi sidde og kigge i vores indbakke og se, hvor mange mails er gået ud, og hvor mange gået ind. Det var så nedslående…”

”Effihub har gjort det meget lettere for os. Det her, hvor man ligesom får klaret det hele på én gang, det er ret tidsbesparende”, siger Charlotte Trolle.

LØSNING

ALTID rene linjer overfor kunderne og ingen uforudsete regninger

Skilsmissebarnet har valgt at sælge deres rådgivning på klippekort, hvilket kan virke utraditionelt for branchen. Men udover at det giver en sikkerhed for, at de får deres betaling, så giver det også klienterne en tryghed og en økonomisk forventningsafstemning om et forløb.

Charlotte Trolle fortæller: “Når vi får klienter, som har været til advokater før… det har været så uigennemsigtigt for dem. Og så får de pludselig efter et langt og slidsomt forløb – hvor de måske endda har tabt alle sagerne – en regning på 55.000 kr. Og så sidder vi bare og kigger. What! 55.000? For hvad og hvornår?”

”Fordi vi bruger Effihub, så kan vi dokumentere vores tid 100%, og klienterne kan følge med. Udover det er en service for klienten, så er det jo rigtig rart for os at vide, at vi har styr på vores fakturering”, uddyber Charlotte, ”og så er der også noget virkelig rart i at kunne synliggøre og retfærdiggøre den pris, man tager. Det er meget dejligt.”

”Effihub er meget simpelt at bruge, og det er især det synlige element (kundeHUB’en) overfor klienterne, der er rigtig rart. Jeg tror også, at det var det, der solgte det ind oprindeligt.”

Det går enormt stærk, og det bliver løst!

"Det er primært mig, der har været i kontakt med Effihub, de få gange der har været noget. Det går enormt stærkt, og det bliver løst. Der er ikke noget med 'vi må lige se'. Vi er sådan en lidt sårbar biks, og det er sgu ret vigtigt, at det fungerer.”
skilsmissebarnet
Charlotte Trolle
Juridisk rådgiver og medejer, Skilsmissebarnet ApS

RESULTAT

Det slår næsten flere end to fluer med et smæk

Skilsmissebarnet er især glade for det overblik og gennemsigtighed, det giver dem internt og overfor deres kunder.

”Det er også et salgsparameter”, siger Charlotte Trolle og fortsætter, ”jeg kan overfor en klient, som jeg sælger ind til forklare, at du har hele tiden adgang til dit klippekort, og du kan gå ind og følge med i, hvor meget vi afregner, og hvad vi bruger din tid på.”

”Alene det, at vi har overblik over vores timeforbrug gør også en forskel. Så kan vi sige til kunderne, når de er ved at løbe tør for klip i forhold til at få fornyet og solgt et nyt klippekort.”

Charlotte afslutter: ”Effihub er meget intuitivt og let at betjene. Og det, at både vi og vores brugere har gavn af det, det synes jeg er en kæmpe kæmpe fordel. Det slår næsten flere end to fluer med et smæk.”

Ingen brokker sig over faktureringen

"Det fungerer virkelig godt. Der er ikke nogen inden for 3 år, der har brokket sig over fakturering eller den måde, vi har brugt pengene på.”
skilsmissebarnet
Charlotte Trolle
Juridisk rådgiver og medejer, Skilsmissebarnet ApS
Skilsmissebarnet kundecase

Om Skilsmissebarnet ApS

Skilsmissebarnet er privatpraktiserende juridiske rådgivere. De hjælper deres klienter i forbindelse skilsmisse, hvor der er børn involveret, og rådgiver om samvær med børnene, bopæl, forældremyndighed samt er bisiddere under møder i Familieretshuset (Statsforvaltningen).

Virksomheden har eksisteret siden 2017.

Land: Danmark

Services: : Juridisk rådgivning om skilsmisser for børn

Hjemmeside: skilsmissebarnet.dk

Indhold

Flere succeshistorier

E-bog-klippekort-metoden-popup.jpg

Den fuldstændige guide

Sådan får du succes med klippekort

Hent guiden til webdesignere og kreative, der vil fakturere mere tid og have glade kunder.
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev og accepterer vores privatlivspolitik.