Effihub har systematiseret min proceskommunikation

Mette Bertelsen logo

Mette: ”Når man er dygtig til at optimere, så tjener man jo flere penge”

Tekstforfatter og digital forretningsudvikler Mette Bertelsen startede sin virksomhed i 2020 – midt under corona-pandemien! Hun tilbyder i dag en række forskellige kommunikationsydelser; Nyhedsbrev, sociale medier, journalistiske opgaver og hjemmesider.

Selvom det kunne være et svært tidspunkt at starte op, så har pandemien – og den skærpede kamp om kunderne – også gjort det tydeligt for virksomhederne, hvor vigtigt det er at have en stærk digital synlighed.

”Mange synes, at det er en svær opgave at løfte selv – og her kan jeg gå ind og hjælpe dem. Jeg hjælper blandt andet IT-virksomheder, der ikke gider bruge tid på sociale medier”, forklarer Mette.

Og hun ved, hvor vigtigt det er at have sine værktøjer og processer i orden, når hun hjælper sine kunder med at løfte deres kommunikationsopgaver og digitale tilstedeværelse på web og de sociale medier.

Derfor har hun også ekstra meget fokus på at forventningsafstemme nye opgaver, skabe tryghed hos sine kunder og på at kunne dokumentere opgaveleverancerne og tidsforbruget.

Timeregistrering tekstforfattere

Hvis man er dygtig til at optimere, så tjener man jo flere penge

”Når man optimerer sin arbejdsproces mest muligt, så bliver det også mere effektivt. Tid er jo penge. Så hvis man er dygtig til at optimere, så tjener man jo flere penge. Og det skaber mere frihed og ro for en selv, og man kan slappe mere af, for man ved, at man har styr på det.”
Tekstforfatter og journalist
Mette Bertelsen
Digital forretningsudvikler

Generelt foregår det meste kommunikation med kunderne skriftligt på mail, på chat – og via Effihub.

Det giver blandt andet de fordele, at både hun og kunderne kan svare, når de har tid, og at al dokumentation foregår på skrift. Derfor er der aldrig nogen tvivl om, hvilke aftaler de har.

Netop tryghed, transparens og dokumentation var også nogle af grundene til, at Mette valgte at bruge Effihub, da hun startede sin virksomhed op.

Mette fortæller: ”Effihub har systematiseret min proceskommunikation i forhold til kunderne. De får et klart overblik over mit tidsforbrug, og de får en ”varedeklaration” for hver opgave, jeg løser for dem. Det skaber tryghed og tillid begge veje.”

Automatisering er nøglen til at spare tid – og at Mettes planter ikke dør

Mette løser en kombination af projektopgaver og klippekortopgaver for sine kunder, og generelt sparer hun meget tid ved at systematisere sine processer og automatisere sin kommunikation til kunderne.

Automatisering gør mange ting meget bedre!

”Jeg arbejder meget med automatisering. Alt hvad der kan automatiseres, det skal automatiseres! Lige i går downloadede jeg en app, der kan minde mig om, hvornår jeg skal vande mine planter. Det er fantastisk, for de dør ellers hele tiden. Nu er mine planter sunde - og så er det jo alle pengene værd.”
Tekstforfatter og journalist
Mette Bertelsen
Digital forretningsudvikler

Det er især de indbyggede automails i Effihub, der giver Mette stor værdi, fordi hun slipper for at tænke over, hvornår hendes kunders klippekort udløber.

Hun uddyber og fortæller, at ligesom hun selv synes, at det er rart at få en specifikation på, hvad hun har købt, så vil hun også gerne give sine kunder den samme mulighed – også for at undgå misforståelser og forskellige forventninger til hinanden.

”Jeg ved, at der automatisk bliver sendt besked til kunderne om, hvor lang en periode der er tilbage på klippekortet, og hvor mange klip der er tilbage. Hvis jeg hele tiden skal sige: ’Du har nu brugt et klippekort op. Skal du have et nyt?’ Så føler jeg, at det er lidt for direkte. Det slipper jeg for, og det er rigtigt dejligt”, fortæller Mette.

Mette siger: ”Effihub er et nemt værktøj, og de automatiske e-mail notifikationer til kunderne sparer mig for en del kommunikation frem og tilbage.”

Hun runder af med at sige: ”Jeg får rigtig meget ud af Effihub og vil klart anbefale systemet til andre konsulenter, der løser opgaver for kunder, fordi proceskommunikation er ret vigtig. Især hvis man har med kunder at gøre, der ikke rigtig har prøvet at samarbejde med konsulenter før.”

Mette Bertelsen logo

Om Mette Bertelsen

Mette Bertelsen er tekstforfatter og digital forretningsudvikler. Hun rådgiver og hjælper sine kunder med at udvikle og styrke deres digitale tilstedeværelse på de sociale medier og web.

Mette Bertelsens firma har eksisteret siden 2020.

Land: Danmark

Services: Tekstforfatning, hjemmesider i WordPress, journalistik, strategisk kommunikation, marketing og projektledelse.

Hjemmeside: https://mettebertelsen.dk/

Indhold

Flere succeshistorier

E-bog-klippekort-metoden-popup.jpg

Den fuldstændige guide

Sådan får du succes med klippekort

Hent guiden til webdesignere og kreative, der vil fakturere mere tid og have glade kunder.
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev og accepterer vores privatlivspolitik.