Effihub 0.5.0 – Betal dit abonnement via Stripe fremover

Et af vores mål med Effihub er at effektivisere og automatisere flere af dine administrative opgaver – både dem der giver værdi for dine kunder og for dig!

I en startup – som Effihub – så fokuserer vi på, at du som bruger får den bedst mulige oplevelse.

I takt med at der kommer flere og flere brugere på, så har vi haft brug for at automatisere flere processer i vores egne arbejdsgange. Både for at frigive mere tid til udvikling af Effihub, men også for at undgå de fejl og forsinkelser, som kan ske, når ting skal håndteres manuelt. Og naturligvis også for at spare dig tid.

En proces som vi har prioriteret er at få automatiseret betaling af dit Effihub abonnement. Noget som vi indtil nu har håndteret med gode gammeldags fakturaer.

Det har været vigtig for os at håndtere dette manuelt i starten for at sikre, at vores processer er som de skal være. Men det er selvfølgelig ikke en holdbar løsning på sigt, så derfor har vi brugt noget tid på at få sat et fuldautomatisk betalingssystem op.

Det betyder, at du fremover ikke behøver at skulle i din netbank hver måned for at betale dit abonnement. Du kan nu tilknytte et kreditkort til din konto, så alle betalinger sker automatisk. Det bliver en stor hjælp for os – og meget nemmere for dig som Effihub bruger.

Alle betalinger og kortoplysninger er håndteret via betalingsgatewayen Stripe, så alt foregår sikkert. Effihub har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger.

For at tilføje et betalingskort til dine fremtidige betalinger i Effihub, skal du bare logge ind og gå til “Indstillinger > Min konto”.

effihub-0.5
The first rule of any technology used in a business is that automation applied to an efficient operation will magnify the efficiency. The second is that automation applied to an inefficient operation will magnify the inefficiency.
- Bill Gates

Et lille skridt for dig, men et kæmpe skridt for os!

Selvom Stripe tager sig af de fleste af de hårde opgaver (skulderklap til Stripe for et super system!), så har det også krævet en kæmpe indsats fra os at få det hele udviklet og testet. Nogle gange er de mest enkle resultater de sværeste at komme frem til.

Da vi (endnu) ikke har 10 mand i udviklingsafdelingen, så har det betydet, at vi har måtte sætte alle andre udviklingsopgaver bag i køen, indtil vi kunne få denne del færdig. Det positive er, at det frigør noget tid fremadrettet og giver os endnu mere energi og lyst til at kaste os over de næste fede funktioner på listen.

Nedenfor finder du en liste over alle nye tilføjelser og ændringer i denne udgivelse.

Changelog version 0.5.0

Picture of Thomas Herskind-Carlsen

Thomas Herskind-Carlsen

CEO & Founding partner i Effihub

Flere udviklingslogs

E-bog-klippekort-metoden-popup.jpg

Den fuldstændige guide

Sådan får du succes med klippekort

Hent guiden til webdesignere og kreative, der vil fakturere mere tid og have glade kunder.
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev og accepterer vores privatlivspolitik.