Prøv Effihub gratis i 30 dage


Kom i gang nu!
 

Klippekortstyring

Effihub gør det let at håndtere klippekort og registrere klip på dine kunder. Værktøjet er cloudbaseret, dvs. der er intet du skal installere og du kan få adgang fra hele verden. Det kræver kun en browser og internetadgang!
Læs mere

 
 
 

Uendelige muligheder

Du bestemmer selv enhed, antal klip og udløbsdato på dine klippekort. Du kan oprette lige så mange klippekort, som du har lyst til.

Fuldt overblik

Du har nemt overblik over alle dine klippekort. Sortér på kunder, status, forbrug, udløbsdato m.m. og find nøjagtigt det, du søger.

Skabeloner

Opret skabeloner til de klippekort, du bruger ofte. Det gør det super nemt og hurtigt at oprette nye klippekort.

Registrer opgaver

Angiv dato, antal klip og en kort beskrivelse og tryk gem, så er opgaven registreret på kundens klippekort.

Automatiske statusmails

Når et klippekort er ved at udløbe eller har få klip tilbage, kan kunden få automatisk besked, fx sammen med et købslink til et nyt klippekort.

Klippekort log

Du, dit team og dine kunder kan logge ind og se en detaljeret log for alle opgaver registreret på et klippekort.

Synkroniser kunder med dit regnskabsprogram

Kom hurtigt i gang ved at importere dine kunder fra Billy eller e-conomic. Du kan også overføre kunder fra Effihub den anden vej.

Fakturering fra Effihub via regnskabsprogram

Når du opretter et nyt klippekort i Effihub, så kan du med ét klik oprette en faktura i dit regnskabsprogram, bogføre den og sende den til kunden.

Cloudbaseret platform

Effihub ligger i skyen, så uanset om du bruger Mac eller PC, så kan du bruge Effihub. Du skal kun bruge en internetforbindelse.

Prøv 30 dage gratis


 
Opret min konto

Ingen binding

 

Kundeportal med private kundeHUB’s

Giv dine kunder adgang til at følge deres forbrug. Transparent opgaveløsning og mindre besvær.
Opret lige så mange kunder og kundelogins som du vil uden ekstra omkostninger.

 
 

Online kundeportal

Giv dine kunder et privat HUB-login, så de kan følge med i opgavelogs, klippekortbalance, fakturaer, m.m. Det giver tryghed og sparer dig tid.

Real-time log

Så snart du registrerer klip på en kunde, så bliver det synligt i kundens HUB. Du kan altid gå tilbage og redigere i beskrivelsen, dato og klip.

Ubegrænsede kontakter

Du kan oprette flere kontaktpersoner hos dine B2B kunder. Hver kontaktperson kan få sit eget login til kundeHUB’en.

Logo + brandfarve

Tilpas kundeportalen med dit logo, brandfarve og tekster, så dine kunder oplever, at det er dit brandunivers, de træder ind i, når de logger ind i kundeHUB’en.

Vis kunden fakturahistorik

Hver gang du fakturerer dine kunder via dit regnskabsprogram, så bliver fakturaen samtidig vist i kundens HUB. Så kan dine kunder altid finde gamle fakturaer – og du behøver ikke at gensende dem, når der skal indberettes moms.

E-mail notifikationer

Alle e-mails til dine kunder sendes med dit firmanavn som afsender samt dit logo og brandfarve. Du kan også tilpasse e-mail emne og indhold.


Disse funktioner er på tegnebrættet

Vi arbejder hele tiden på at udvide funktionerne i Effihub. Her er en oversigt over de planlagte funktioner, der kommer.

Timesedler & projekter

Registrér alle dine timer på kunden i ‘real time’, og send fakturaer direkte fra din kundeportal! Eller brug det til intern brug og hold overblik over, om der er sammenhæng mellem tilbud og det reelle tidsforbrug.

Modtag betaling for klippekort

Integration til betalingsgateways såsom YourPay, Stripe og PayPal giver dig mulighed for at modtage betaling for dine klippekort i Effihub.

Fildeling

Giv dine kunder individuel adgang til billeder, lydfiler, tekstdokumenter og videoer. Du vælger, hvilke filer der skal være synlige hos den enkelte kunde.

Kom i gang med Effihub i dag