Effihub v0.4.2 – Avancerede filtreringsmuligheder

Nu får du endnu bedre overblik over dine klippekort.

Søndag aften den 27. februar udgav vi en mindre opdatering, som tilføjer nogle ekstra filtreringsmuligheder på oversigten over alle klippekort. Noget som har været efterspurgt, og som gør det endnu nemmere at finde det klippekort, du søger.

Gå til ‘Alle klippekort’ og tryk på ‘+Vis mere’ under filtreringsknappen. Tre ekstra filtreringsfelter kommer nu til syne. Lav dine valg og klik til sidst på ‘Filtrer’ knappen for at få vist de pågældende klippekort.

Nedenfor gennemgår vi hver af de tre nye muligheder.

avancerede-filtre

Udløber før

Viser klippekort, der udløber inden en bestemt dato.

Sådan gør du
Vælg en dato og få vist alle klippekort, som udløber inden den valgte dato.

Det kan være en god ide også at filtrere på klippekortstatus samtidig. Vil du gerne se klippekort, som udløber indenfor den næste måned, så er det sandsynligvis kun aktive klippekort, du er interesseret i at se.

udloebsdato

Klip tilbage ≤

Viser klippekort der har mindre end eller lig med X klip tilbage.

Sådan gør du
Vælg Klip antal og få vist alle klippekort som har det pågældende antal klip eller færre tilbage. Vælg status ‘Aktiv’, hvis du ikke vil have vist udløbne, lukkede og overskredne klippekort.

klip-tilbage

Klip værdi

Vis klippekort med bestemt klip værdi.

Sådan gør du
Her kan du filtrere klippekort ud fra klip værdi. Dvs. har du fx nogle klippekort som regnes i timer og andre som regnes i dage eller i sessioner, så kan du nu nemt få vist en kategori af klippekort.

Vælg en eller flere klip værdier, og tryk derefter filtrer. Du kan vælge flere klip værdier samtidig, hvis det er relevant. Igen kan det være en god ide også at bruge status filtrering, hvis du kun vil se aktive klippekort.

klip-vaerdi

Kontrolpanel statistik har nu fået links

Fordi vi har tilføjet de ekstra filtreringsmuligheder, kan vi nu også linke direkte fra klippekortstatistikken på kontrolpanelet.

Øverst på kontrolpanelet i sektionen Klippekort kan du nu klikke på teksten under de tre tal og få vist de pågældende klippekort. Lige nu har vi valgt at vise statistik for klippekort med mindre end 3 klip samt klippekort der udløber indenfor en måned. På sigt vil vi ændre det, så du enten kan indstille hvad du vil have vist, eller at det reflekterer de indstillinger du har i dine HUB-notifikationer.

Vi håber, at du bliver glad for de seneste forbedringer.

Picture of Thomas Herskind-Carlsen

Thomas Herskind-Carlsen

CEO & Founding partner i Effihub

Flere udviklingslogs

E-bog-klippekort-metoden-popup.jpg

Den fuldstændige guide

Sådan får du succes med klippekort

Hent guiden til webdesignere og kreative, der vil fakturere mere tid og have glade kunder.
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev og accepterer vores privatlivspolitik.