Effihub v0.4.0 – automatiske e-mail notifikationer

Vigtigt - for eksisterende Effihub brugere

Alle eksisterende velkomstbeskeder og HUB påmindelser er konverteret til den nye version. Vi har gennemtestet flere gange, men dobbelttjek venligst at alt ser ud som det skal i HUB indstillinger > HUB notifikationer.

Der er nu også mulighed for at få sit logo øverst i alle e-mails. For bedste visning skal vi bede dig uploade dit logo igen under HUB indstillinger > HUB branding.

Nu behøver du ikke være sælger for at sælge mere

Effihub version 0.4.0

Falder du – ligesom mange andre – også i denne fælde?

Du lægger så meget energi i at skaffe nye kunder og nye leads, at du glemmer de kunder, som du allerede har hjulpet?

I langt de fleste brancher er det meget nemmere at sælge til kunder, som allerede har købt fra dig end at gå ud og skaffe en helt ny kunde. De ‘gamle’ kunder kender allerede dine ydelser, og den værdi du bringer – og ofte kræver et gensalg kun, at du spørger.

God nyhed!

Nu kan Effihub spørge for dig!

Vi introducerer nu automatiske e-mail notifikationer

Det har indtil nu kun været muligt at aktivere påmindelser, som dine kunder får vist i deres kundeHUB ved lav klippekort status, eller når et klippekort er tæt på udløb.

Det kan du stadig. Men nu har du også mulighed for at sende disse notifikationer automatisk som e-mails til din kunder. Det er en god service over dine kunder og endnu et skridt på vejen mod at drive en transparent virksomhed.

En simpel genvej til bedre service OG sælge flere klippekort

  • God service.
    Du giver dine kunder en chance for at bruge deres klip op, inden de udløber. Du kan evt. tilbyde at forlænge udløbsdatoen, hvis kunden samtidig køber et nyt klippekort? Det hele er naturligvis skræddersyet din virksomhed, dine ord – og sat op til at køre automatisk.
  • Top-of-mind.
    Hver gang dine kunder hører fra dig, har du mulighed for at minde dem om, hvorfor og hvordan du gør en forskel i deres forretning. Ved automatisk at sende disse servicemails ud bliver du ved med at være aktuel i dine kunders bevidsthed.
  • Sæt dit salg på autopilot.
    Dine kunder har helt sikkert allerede vænnet sig til din gode service, og at det er skønt bare at kunne kontakte dig med opgaver, uden hver gang at skulle bede om en pris. Når deres klippekort har få klip tilbage, kan du nu automatisk sende en mail ud og opfordre til fornyelse af deres klippekort (og selvfølgelig minde dem om den værdi det giver dem at have et klippekort hos dig). Det er en fantastisk gensalgsmulighed.

Vi håber at du får stor glæde af de nye muligheder i Effihub.

Changelog version 0.4.0

Thomas Herskind-Carlsen

Thomas Herskind-Carlsen

CEO & Founding partner i Effihub

Flere udviklingslogs

E-bog-klippekort-metoden-popup.jpg

Den fuldstændige guide

Sådan får du succes med klippekort

Hent guiden til webdesignere og kreative, der vil fakturere mere tid og have glade kunder.
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev og accepterer vores privatlivspolitik.