Få salgsargumenterne til at sælge klippekort

Klippekort sælger ikke sig selv.

Ikke uden at du har de rigtige salgsargumenter – og det handler om, at du gør det tydeligt for dine kunder hvad værdien af at have et klippekort i din forretning er.

Vi har her samlet alle fordelene ved klippekort, og hvorfor det er en god forretning for både dig og dine kunder. Brug listen med kundens fordele som salgsargumenter, når du sælger klippekort. 

Derfor er klippekort en god forretningsmodel for både dig og dine kunder

ØKONOMISKE FORDELE

FOR DIG

Bedre likviditet
Du opnår et bedre cash flow i din forretning, fordi du sælger dine timer up front.
Du kan samtidig hæve din almindelige timepris, så der er en økonomisk fordel ved at købe et klippekort. Dermed belønner du loyale kunder, der køber flere timer på en gang.

Undgå ikke-fakturérbar support
Du kan få betaling for al din tid – også en telefonsamtale der fx tager 30-40 min, som du tidligere ikke følte, at du kunne fakturere. Du skal blot registrere de nødvendige klip.

Du får betaling for al din tid – og risikerer ikke at tage for lidt for opgaverne
Det er svært at estimere prisen for opgaver, og ofte bliver du som konsulent fanget i en pris, du har afgivet, når der opstår uventede ting eller udvidelser af opgaven. Med  klippekort slipper du for ”interessetimer”.

FOR DINE KUNDER

Gennemsigtig rabatstruktur
Kunden opnår fx rabat, når han køber flere timer forud. Dermed bliver det en mere attraktiv løsning end at købe dine timer på løbende timeafregning.

Tryghed og ingen overraskende ekstra regninger
Når først klippekortet er betalt, så kan kunden trække på dine services løbende uden at skulle tænke på løbende småregninger. Den oplevede værdi for kunden er større, når de bare kan ringe/skrive til dig og få hjælp.

Kunden betaler kun for den tid, du reelt bruger
Hvis du giver fast pris på en opgave, indregner du typisk buffertid i opgaven, hvilket hæver prisen. Alternativt ender du nogle gange med at lægge ekstra timer i opgaven. Med klippekort betaler kunden kun for den tid, du faktisk bruger, og kommer ikke til at betale for meget. Det giver stor troværdighed.

Prøv Effihub og få en mere effektiv hverdag og fuldt overblik over dit timeforbrug. Effihub er et cloudbaseret klippekort- og timestyringssystem – særligt velegnet til webdesignere, tekstforfattere, grafikere og andre konsulenter, der sælger deres tid og viden.

ADMINISTRATIVE FORDELE

FOR DIG

Mindre administration
I stedet for at du skal bruge en masse tid på at afgive tilbud og fakturere dine kunder for småopgaver, kan du i stedet bruge din tid på at løse kundernes opgaver og få nye kunder ind i din forretning. Specielt i mindre firmaer handler det om at effektivisere sine timer. Brugen af klippekort er en god måde at slippe for en masse korrespondance omkring priser og tid.

Det er nemt at gensælge et klippekort
Dine kunder har allerede vænnet sig til, at du yder en god service, og de oplever, hvor nemt det er, at de bare kan ringe/skrive til dig, uden at der hele tiden bliver sendt en faktura. Derfor er det også noget af det nemmeste i verden at gensælge et klippekort til en eksisterende kunde.

FOR DINE KUNDER

Mindre besvær
Dine kunder slipper for besværet med en masse løbende regninger for småopgaver, som de skal betale og registrere i regnskabet – og kan nøjes med blot én.

Slipper for prisdiskussion
Køb af klippekort giver en forudsigelig og fast udgift, hvilket er lettere at forholde sig til og indregne i budgettet.

FORDELE DER SKABER TROVÆRDIGHED & LOYALITET

FOR DIG

Langvarige kunderelationer
Salg af klippekort medfører typisk længerevarende samarbejder med dine kunder og løbende opgaver. 

Din forståelse for kundens forretning, kunder og værdier stiger i takt med, at jeres samarbejde varer ved.

Transparent opgaveløsning skaber tryghed
Hvis du har et system til at registrere klip og gøre det gennemskueligt for kunden, hvad du bruger tiden på, giver du dine kunder fuld tryghed – og der er større chance for, at de vender tilbage med flere opgaver.

FOR DINE KUNDER

Fast samarbejdspartner
Dine kunder får en fast ekstern ressource, som de kan trække på efter behov – uden at skulle ansætte en fast person eller at skulle finde nye leverandører til nye opgaver hele tiden. Det giver frihed og mulighed for at skalere op og ned – også økonomisk.

Troværdighed omkring tidsforbrug
Indsigt i timeforbruget skaber tillid og tryghed hos kunderne.

Vil du have flere artikler som denne?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når vi publicerer nye artikler, der hjælper dig med at drive en effektiv forretning.

Picture of Cathrine Herskind-Carlsen

Cathrine Herskind-Carlsen

Cathrine er medstifter, partner og CMO i Effihub. Hun har i en årrække arbejdet med visuel kommunikation, brugeroplevelser, webdesign og markedsføring. Cathrine elsker at optimere indhold og kommunikation - og se kunderne få succes med deres forretning.
Indhold
E-bog-klippekort-metoden-popup.jpg

Den fuldstændige guide

Sådan får du succes med klippekort

Hent guiden til webdesignere og kreative, der vil fakturere mere tid og have glade kunder.
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev og accepterer vores privatlivspolitik.