DET SIGER VORES KUNDER OM EFFIHUB

Kundeanbefalinger

Vores kunder har stor glæde af Effihub, der bl.a. har givet dem overblik, mersalg og en mere professionel måde at drive forretning på.

ABC-Økonomi

Gennemsigtigheden er det bedste

"For mig som erhvervsdrivende i det her regi - altså gældsregiet – der er det bedste gennemsigtigheden, og at det er overskueligt, og at mine kunder kan tilgå det udenom mig - det fungerer fint, synes jeg. Jeg kan godt anbefale Effihub til andre.”

Før havde vi ikke helt styr på vores klippekort - nu har vi 100% overblik

“Det, at vi bruger Effihub gør jo, at vi meget bedre kan holde styr på vores klippekort, og at vi meget lettere kan sige, at nu er de opbrugt og nu skal I have et nyt. Det gør det også lettere for os at dokumentere overfor kunden, at de skal betale, fremfor hvis der ikke rigtig er styr på klippekortene.”

Effihub har skabt en større omsætning for mig og virker upåklageligt

“Mange konsulenter gør hvad de kan for at få opgaver. Mange har travlt med, hvad kunden skal gøre, istedet for selv at gøre opmærksom på, hvordan man effektivt kommer fra A til B. For mit vedkommende har implementering af Effihub skabt en større omsætning. Jeg har totalt styr på historikken fra samtale til samtale og fuldt overblik over samtlige ca. 30 igangværende mentorforløb, som alle bunder ud i fysiske samtaler + online.
Jeg var betatester på systemet og det har virket upåklageligt og mine kunder udtrykker en kæmpe tilfredshed omkring adgang til systemet og deres historik.
Jeg gør, hvad jeg kan som konsulent, for at skabe tryghed igennem hele processen. Effihub redder mig fra at bruge et separat CRM-system og undgå for meget støj.
At arbejde som ekstern forretningsudvikler kræver disciplin. At turde opdrage sine kunder kræver mod. Uden Effihub havde jeg ikke en seriøs tilgang til mine kunder omkring data.”
Den Skæve Vinkel logo

Sjældent har jeg oplevet mødet med ny software, som værende SÅ positivt og ukompliceret

”EffiHubs brugerflade er supernem at navigere i, så jeg valgte faktisk at sige pænt nej tak til det flotte tilbud om en personlig rundvisning i systemets muligheder, for det var slet ikke nødvendigt.
Har haft klippekortskunder i mange år og brugt forskellige manuelle tidsregistreringer, så hvilken lettelse at lære EffiHub at kende. Mine kunder kan heller ikke få armene ned, for de oplever EffiHub som en stor serviceforbedring, at de nu selv har adgang til klippekortsoversigt, uden at skulle forespørge pr. mail, hvilket kan være lidt akavet for dem (og en tidsrøver for mig).
Derudover vil jeg fremhæve at EffiHub leverer en fantastisk god og personlig service, så man føler sig meget velkommen og værdsat som kunde, hvilket jeg er en stor fan af.”

Effihub har haft en meget positiv indvirkning på mit salg af klippekort

”Effihub har gjort det meget nemmere at administrere mine klippekort, og sørget for en væsentlig bedre kundeoplevelse. Det har haft en meget positiv indvirkning på mit salg af klippekort – og mængden af mindre opgaver som kunderne ønsker løst er steget. De varmeste anbefalinger herfra.” 

Effihub har gjort mig mere professionel

“Jeg har brugt Effihub siden 2016 og har siden med glæde kunne oprette klippekort til kunder. Før delte jeg et Excel ark med kunderne. Det virkede – men var ikke så overskueligt. I dag er jeg stolt over at sælge klippekort på en professionel måde. Designet og administrationen hos Effihub klippekort, hænger godt sammen med mit firma. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger.”
Majbritt-Lund-logo

Effihub gør det lettere for mig at få kunder til at betale på forhånd

”Jeg er sikker på at Effihub gør det lettere for mig at få kunder til at betale på forhånd. Fordi det giver tryghed. Og jeg oplever jævnligt, at kunder spørger ind til, hvordan de kan følge med i tidsforbruget, eller at nogle ligefrem stiller krav om gennemsigtigheden, før de køber. Og især når jeg sælger 20-, 50- eller 100-timers klippekort er det da helt forståeligt.
Før, skulle jeg altid koncentrere mig, når jeg skulle registrere kundernes tid. Nu sidder jeg nærmere og tænker ‘Er der ikke lige noget mere, jeg kan registrere. Det er så let at have med at gøre.”
Texthuset

Vigtigt at begge parter kan følge tidsforbruget

“Jeg har tidligere benyttet en anden løsning til at holde styr på timeforbruget. Men kunderne havde ikke adgang til deres klippekort – og skal man sælge klippekort, hvor kunderne betaler på forhånd, er det vigtigt, at begge parter kan følge tidsforbruget på “kortet”. Effihub er en enkel og overskuelig løsning – også for mine kunder, der melder positivt tilbage. Og så er det nemt at registrere nye kunder, nye klippekort og timeforbrug.”
Naia Bang
Journalist og kommunikationsrådgiver, Texthuset
E-bog-klippekort-metoden-popup.jpg

Den fuldstændige guide

Sådan får du succes med klippekort

Hent guiden til webdesignere og kreative, der vil fakturere mere tid og have glade kunder.
Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev og accepterer vores privatlivspolitik.