RESULTATER

Dette løser Effihub for vores kunder og brugere

Opnå de samme resultater - test selv Effihub

Tillid skaber salg, bundlinje og resultater

Der er rene linjer og fuldstændig dokumentation af tidsforbruget på opgaver. Det giver kunderne fuld gennemsigtighed - og skaber tillid.

Slutkunderne oplever, at de har overblik og indsigt i deres opgaver. De kan altid logge ind og se, hvor lang tid de enkelte opgaver har taget.

For de af vores kunder der sidder i større virksomheder giver det også mulighed for at dokumentere opgaveløsningen over for deres chef.

Resultatet er en høj grad af troværdighed og tryghed for kunderne.

“Din virksomheds evne til at øge salget, forbedre kunderelationer, styrke lederskabet og optimere ressource-udnyttelsen er direkte for­bundet med evnen til at øge tilliden, både internt og eksternt. Tillid er for mange virksomheder en af de få virkeligt levedygtige konkur­rencemæssige fordele, ofte overset, ignoreret eller misforstået.”Børsen Ledelse, Martin Christian Hansen, 2012

Loyale kunder er vejen til en profitabel virksomhed

Ved at sælge klippekort og give kunderne adgang til deres egen HUB, er der skabt en god forretningsmodel til at fastholde relationen til dine kunder. Og det er til fordel for både kunderne og dig.


 • Bedre fastholdelse skaber vækst og minimerer presset for at skaffe nye kunder

  En del af vores kunder oplever, at de bruger mindre tid på opsøgende salgsarbejde. I takt med at der kommer flere og flere klippekortkunder i deres forretning falder behovet for konstant at skulle finde nye kunder.

 • Tryghed og mindre besvær

  Vores kunders kunder oplever, at en klippekortløsning er en fordel; dels fordi de bare kan ringe og få hjælp uden at blive faktureret hver gang, og dels fordi de får en fast samarbejdspartner som kender deres forretning, så de ikke skal briefe nye konsulenter hver gang.

Citat steve job
 
 • Texthuset

  Vigtigt at begge parter kan følge tidsforbruget

  “Jeg har tidligere benyttet en anden løsning til at holde styr på timeforbruget. Men kunderne havde ikke adgang til deres klippekort – og skal man sælge klippekort, hvor kunderne betaler på forhånd, er det vigtigt, at begge parter kan følge tidsforbruget på “kortet”. Effihub er en enkel og overskuelig løsning – også for mine kunder, der melder positivt tilbage. Og så er det nemt at registrere nye kunder, nye klippekort og timeforbrug.”

  Naia Bang, Journalist og kommunikationsrådgiver
  Texthuset

 • den-skaeve-vinkel

  Sjældent har jeg oplevet mødet med ny software, som værende SÅ positivt og ukompliceret

  “”EffiHubs brugerflade er supernem at navigere i. Jeg har haft klippekortskunder i mange år og brugt forskellige manuelle tidsregistreringer, så hvilken lettelse at lære EffiHub at kende. Mine kunder kan heller ikke få armene ned, for de oplever EffiHub som en stor serviceforbedring, at de nu selv har adgang til klippekortsoversigt, uden at skulle forespørge pr. mail, hvilket kan være lidt akavet for dem (og en tidsrøver for mig).”

  Janne Schmidt Nielsen
  Den Skaeve Vinkel

 • webtree

  Effihub har haft en meget positiv indvirkning på mit salg af klippekort

  “Effihub har gjort det meget nemmere at administrere mine klippekort, og sørget for en væsentlig bedre kundeoplevelse. Det har haft en meget positiv indvirkning på mit salg af klippekort – og mængden af mindre opgaver som kunderne ønsker løst er steget. De varmeste anbefalinger herfra.”

  Thomas Hartvigsen
  Growth Marketer, Webtree

 

Optimering af arbejdsdagen skaber større effektivitet

De administrative byrder er en kostbar affære for alle virksomheder – og bremser ofte SMVer i at fokusere på den ønskede fremdrift og vækst. Ifølge en undersøgelse blandt Brancheforeningen Grakoms medlemmer, så siger 68,3 pct. af de adspurgte virksomheder, at færre administrative byrder vil have stor eller meget stor betydning i forhold til investere mere og ansætte nye medarbejdere.

Erfaringer fra vores kunder viser at


 • Færre afbrydelser giver større effektivitet og koncentration

  Slutkunderne har fuld indsigt i, hvad tiden bliver brugt til. Det betyder færre opkald med forespørgsler om, hvor mange klip de har tilbage eller om at gensende gamle fakturaer, når momsregnskabet nærmer sig.

 • De bruger mindre tid på ikke-fakturerbare opgaver

  Vores kunder behøver ikke længere at sende tilbud og en faktura, hver gang de har løst en lille opgave. Små administrative opgaver der hurtigt tager 30 min her og der. Dertil kommer at de slipper for at stå med et hav af fakturaer, der skal bogføres og evt. rykkes for. De registrerer blot den tid, som opgaven har taget på kundens klippekort. Ligeledes er oprettelse og bogføring af klippekort blevet mere effektivt, da de ikke behøver at åbne flere systemer og krydstjekke data.


  “You have to completely shift your thinking, it takes you a while to get into it and it takes you a while to get back and remember where you were…We found about 82 percent of all interrupted work is resumed on the same day. But here’s the bad news — it takes an average of 23 minutes and 15 seconds to get back to the task.LifeHacker

  Slipper for tidsrøver nu

  Mine kunder kan ikke få armene ned, for de oplever Effihub som en stor serviceforbedring, at de nu selv har adgang til klippekortsoversigt, uden at skulle forespørge pr. mail, hvilket kan være lidt akavet for dem (og en tidsrøver for mig).

  Janne Schmidt Nielsen, Den Skæve Vinkel