RESULTATER

Dette løser Effihub for vores kunder og brugere

Tillid skaber salg, bundlinje og resultater

Der er rene linjer og fuldstændig dokumentation af tidsforbruget på opgaver. Det giver kunderne fuld gennemsigtighed – og skaber tillid.

Slutkunderne oplever, at de har overblik og indsigt i deres opgaver. De kan altid logge ind og se, hvor lang tid de enkelte opgaver har taget.

For de af vores kunder der sidder i større virksomheder giver det også mulighed for at dokumentere opgaveløsningen over for deres chef.

Resultatet er en høj grad af troværdighed og tryghed for kunderne.

Loyale kunder er vejen til en profitabel virksomhed

Ved at sælge klippekort og give kunderne adgang til deres egen HUB, er der skabt en god forretningsmodel til at fastholde relationen til dine kunder. Og det er til fordel for både kunderne og dig.

Bedre fastholdelse skaber vækst og minimerer presset for at skaffe nye kunder

En del af vores kunder oplever, at de bruger mindre tid på opsøgende salgsarbejde. I takt med at der kommer flere og flere klippekortkunder i deres forretning falder behovet for konstant at skulle finde nye kunder.

Tryghed og mindre besvær

Vores kunders kunder oplever, at en klippekortløsning er en fordel; dels fordi de bare kan ringe og få hjælp uden at blive faktureret hver gang, og dels fordi de får en fast samarbejdspartner som kender deres forretning, så de ikke skal briefe nye konsulenter hver gang.

Optimering af arbejdsdagen skaber større effektivitet

De administrative byrder er en kostbar affære for alle virksomheder – og bremser ofte SMVer i at fokusere på den ønskede fremdrift og vækst. Ifølge en undersøgelse blandt Brancheforeningen Grakoms medlemmer, så siger 68,3 pct. af de adspurgte virksomheder, at færre administrative byrder vil have stor eller meget stor betydning i forhold til investere mere og ansætte nye medarbejdere.

Erfaringer fra vores kunder viser at

Færre afbrydelser giver større effektivitet og koncentration

Slutkunderne har fuld indsigt i, hvad tiden bliver brugt til. Det betyder færre opkald med forespørgsler om, hvor mange klip de har tilbage eller om at gensende gamle fakturaer, når momsregnskabet nærmer sig.

De bruger mindre tid på ikke-fakturerbare opgaver

Vores kunder behøver ikke længere at sende tilbud og en faktura, hver gang de har løst en lille opgave. Små administrative opgaver der hurtigt tager 30 min her og der. Dertil kommer at de slipper for at stå med et hav af fakturaer, der skal bogføres og evt. rykkes for. De registrerer blot den tid, som opgaven har taget på kundens klippekort. Ligeledes er oprettelse og bogføring af klippekort blevet mere effektivt, da de ikke behøver at åbne flere systemer og krydstjekke data.

"Mine kunder kan ikke få armene ned, for de oplever Effihub som en stor serviceforbedring, at de nu selv har adgang til klippekortsoversigt, uden at skulle forespørge pr. mail, hvilket kan være lidt akavet for dem (og en tidsrøver for mig)."
Den Skæve Vinkel bruger Effihub
Janne Schmidt Nielsen
Den Skæve Vinkel

Gratis demo

VIL DU FAKTURERE MERE?

Stil spørgsmål og se, hvordan Effihub hjælper dig med at effektivisere din hverdag og fakturere mere af din tid.